b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : NaVi – fnatic – 04/09 18:25

Tegnap egy őrült mérkőzést láthattunk és végre úgy alakult egy meccs, hogy mi jöttünk ki abból szerencsésen. Ezzel immáron hatodik napja zsinórban sikerült profittal zárnunk és őszintén szólva ma sem keltem fel másként és mindent megteszek annak érdekében, hogy profitáljunk. A mai nap is egy elemzést publikálok, ami a NaVi – fnatic párharcra készül, ill. ezenkívül van két statisztikai rendszerben szereplő ajánlás az Astralis – mousesports és a FURIA – MIBR mérkőzéseire. Kérlek, most is légy figyelmes, fogadj az ajánlott mérkőzésekre és amennyiben másra is fogadsz, azt felelősségteljesen tedd meg!


A találkozó esetében két igencsak nagy múlttal rendelkező együttes fog megmérkőzni egymással. A jelenlegi erőviszonyok alapján egyértelműen egy szoros mérkőzésre van ma is kilátás. A NaVi tegnap nagyon menetelt és Trainen 12-3-as állásról voltak képesek fordítani és ezzel hozták számunkra a sikert jelentő ajánlást. A fnatic számomra továbbra is egy régi kedvenc és régebben is leírtam már, hogy a csapatban ugyan nem a legnagyobb svéd “ászok” szerepelnek, de mégis egy igencsak masszív csapatot láthatunk. A fnatic keretét KRIMZ, JV, flusha, Brollan és Golden alkotja. A másik együttes összeállítását már többször leírtam és most sem okozok azzal a kijelentéssel és tényezővel meglepetést, hogy a párosítás legerősebb játékosa a NaVi-t erősítő s1mple. Rajta kívül a mostani párosításban még electronic az, aki jobb mutatókkal rendelkezik, mint a fnatic legtöbb játékosa. Viszont a két kiemelt játékoson kívül KRIMZ, JW, flusha jobb értékekkel rendelkezik statisztikailag, mint a NaVi maradék három játékosa. Egyszóval kiegyenlített erőviszonyokat láthatunk. A NaVi jelenleg az első a világranglistán, míg a fnatic az ötödik helyen áll.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,22
Vendég csapat 1,41
Várható végeredmény
Győzelmek
1,33 1,60
Vereségek
1,22 1,10
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 69%
Hendikep +1,5 73%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Itt az ESL-n nem épp a legjobb teljesítményével rukkolt elő a NaVi és elég sok mérkőzésén botlott mapokon. Ennek ellenére pont itt a tornán nem is olyan rég 2-0-ra verték a mostani riválisukat. A fnatic azóta is több remek eredményt hozott össze a tornán és példának okáért tegnap a mousesports ellen nyertek 2-0-ra, de ezt megelőzően az Astralis, FaZe és a NiP ellen is nyerni tudtak 2-1-re. A két együttes a tornát megelőzően február végén találkozott egymással az IEM Katowice tornán. Akkor 2-1-re nyert a fnatic. A pályák esetében hasonló a felállás a tegnapi FaZe – NaVi párosításéhoz, hiszen most is van 3-3 pálya, ahol a csapatok jobb mutatóval rendelkeznek, míg a Vertigo egy holtág lehet. A fnatic igazi D2 specialista (bár pont itt kaptak ki a NaVi ellen a tornán), de ezenkívül hatalmas esélyük lehet Infernon és Nuken is. A NaVi pedig Mirage, Train, Overpass hármason foghatja meg a fnatic csapatát. Trainen tegnap láthattuk, hogy CT-be mire képes a NaVi és elég meggyőző volt az a teljesítmény, de Overpasson elért 100%-os mutatójuk is igencsak tekintélyt parancsoló, főleg úgy, hogy a fnatic 43%-os mutatóval rendelkezik azon a mapon. Egyszóval van ismét három-három pálya, ahol a felek nyerhetnek, ez pedig számomra teljesen megalapozza azt, hogy három mapba nyúló mérkőzést láthassunk ma is. A NaVi szerintem képes lesz összeszedett játékot hozni, míg a fnatic jelenleg nagyon rendbe van. Tegnapi mousesports elleni teljesítményük engem meglepett, de az még inkább meglepne, ha ma is képesek lennének hasonló kimagasló teljesítményt hozni. A felek egymás elleni eredményei alapján egyébként toronymagasan vezet a NaVi, hiszen 21-2-7 a csapatok mérlege a nyert mapok esetén. Viszont nehéz elvonatkoztatni a tornán látott teljesítményektől és őszintén szólva azt a 2-0-ás vereséget ma illik “megbosszulni” a fnatic játékosoknak.

NaVi – fnatic Fogadási határidő : 18:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2,00 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: