b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : mousesports – NaVi – 04/07 18:00

Az utóbbi négy napban rendre sikerült profitálnunk és ennek megfelelően egyre jobban sikerül beleásni magam a CS:GO világába. Ma pedig egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk ismét, hiszen a mousesports a NaVi csapatával mérkőzik meg.


Őszintén szólva most a szimpla adatokban nem bíznék annyira, hiszen látva az értékeket a NaVi mutatója 0,91-es értéket mutat, ami igencsak alacsony. Ennek a legfőbb okozója, hogy a mousesports hihetetlen teljesítménnyel rukkol elő az online ESL tornán és vélhetően a LAN által kialakított teher most nem nyomja rá annyira a bélyegét a játékukra. Ami remekül látszik szintén, hogy a mousesports őrült magabiztossággal hozza a pickelt mapjait, de épp képes olyan játékkal előrukkolni a csapat, ahol az ellenfél pickelt mapjait is megnyerik. Ezt tegnap láthattuk a FaZe elleni mérkőzésen is, ahol a FaZe pickelt mapját elhozták, majd a sajátjukat átadták (szerencsénkre). A NaVi persze teljesen más ellenfél, hiszen jelenleg ők a világranglista első helyezettjei, ennek megfelelően kevesebb a hibázás lehetősége is, ám ennek ellenére érdemes megemlíteni, hogy a mousesports elég sűrűn vicceli meg a csapatot. Az összehasonlításokat böngészve mindenképp beszédes tényező, hogy a NaVi keretében “s1mple” az egyedüli olyan játékos akinek kimagaslik a statisztikája, ám a mousesports csapatában frozen és ropz mutatója szinte minden NaVi játékos fölé kerekedik. Egyszóval a mouse keretében van két olyan személy is, aki statisztikailag a maradék négy játékos fölé kerekedhet. Mindezek mellett chrisj a maga meglepetés erejével könnyen gyűjtheti be a babérokat.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás, ám ettől én most eltekintenék.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,43
Vendég csapat 0,91
Várható végeredmény
Győzelmek
1,86 1,25
Vereségek
0,57 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 62%
Hendikep +1,5 69%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Ami azt illeti a mostani fogadásomban inkább a kimenetelekben keresgéltem és leginkább a mouse felé húz minden. A mousesports sikerére talán a legjobb érv, hogy az ismert hét választható pályák közül, öt pályán jóval jobb mérlege van a csapatnak, ráadásul a pickelésben ők kezdenek és könnyen kivehetik a Train/Overpass kettőst a kínálatból, amivel egyből térdre is kényszeríthetnék a NaVi-t. Ugyanis az orosz csapat leginkább az előbb említett két pályán ért el kimagasló eredményeket, ill. még Mirage-on van 83%-os mutatójuk, ám ott 3 mérkőzést követően a mousesports 100%-os mérleggel áll. Ami szintén érdekes lehet, hogy Dust2, Inferno, Nuke és Vertigon is inkább a mousesports felé billen a mérleg nyelve és nem is olyan rég februárban az ICE Challenge 2020-as bajnokságon 3-1-re nyert a mousesports a NaVi ellen. Akkor a favorizált pályákon Dust2 16-14, Inferno 16-8, Nuke 16-9-re nyert a csapat és egyedül Trainen maradtak alul, ahol a NaVi 16-11-re nyert. Összességében tehát mindkét csapat kiváló szezont fut, ám számomra most leginkább a mouse a befutó. A mapok alapján egyértelműen ők vannak előnybe, a játékosok összehasonlítása alapján is kijelenthető, hogy s1mple, ha nem fog kimagaslót nyújtani, akkor van 2 olyan játékos a mouse keretében akik magabiztosan verhetik a NaVi keretét. Persze rengeteg a kérdés a találkozóval kapcsolatosan, ám így előzetesen én megelőlegezem a mousesports sikerét és remélem, hogy ma is megtréfálják a NaVi-t.

mousesports – NaVi Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
mousesports (Győztes) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: