b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : mousesports – G2 Esports – 04/03 18:00

A mai nap végre bőséges kínálatunk van és ennek megfelelően több mérkőzésben is remek értékeket véltünk felfedezni. A statisztikai rendszerünkben összesen hat találkozó került kiemelésre fogadási szempontból és ezen mérkőzésekből két találkozót elemzésként publikálunk. Az első esetben egy igazi rangadó lesz látható, hiszen a mousesports – G2 Esports fog egymással szembenézni.


Amit a találkozóval már így előzetesen érdemes megemlíteni, hogy a felek 9-9 ponttal állnak a “C” jelzésű csoportban és egy esetleges OG vereség esetén bármelyikük átveheti az első pozíciót, ami az egyeneságon való bejutást jelentené a párosítás győztesének. Ennek értelmében egy teljesen ki-ki mérkőzésre lehet számítani, ráadásul a felek szinte minden egyes mérkőzésükön hoztak egy-egy mapot, viszont a legtöbb esetben buktak is. A mérkőzés abból a szempontból is még izgalmasabb, hogy a csapatok igencsak kiemelkedő helyet foglalnak el a CS:GO világranglistáján, hiszen a mousesports a negyedik 634 ponttal, míg a G2 a harmadik 649 ponttal.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a hendikep opcióban lenne, ám erre alacsony a szorzó. A 2,5 map feletti opció esélye is szintén magas és ezt egy viszonylag magas szorzón (1,83) tudjuk megfogadni.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,38
Vendég csapat 1,13
Várható végeredmény
Győzelmek
1,75 1,50
Vereségek
0,75 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 73%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Ami szintén beszédes tényező, hogy 50-50% esélye van a csapatoknak és ennek értelmében nagyon meglepő lenne az, hogy ha bármelyikük is 2-0-ra hozná a mostani mérkőzést. A másik szintén remek tényező, hogy nem is olyan rég találkoztak a csapatok (02.26.) és ekkor 2-1-re nyert a G2 Esports, ami számunkra most teljesen megfelelne. A pályaválasztás szempontjából egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga, bár vannak olyan mapok, ahol a mousesportsnak van jobb eredménye, míg van olyan ahol a G2 tűnik esélyesebbnek. Ha választani kellene a G2 Esports talán a Nuke/Inferno kettősön lehet esélyes győzelemre, hiszen itt 100%, ill. 83%-os mutatójuk van 10 lejátszott mapot követően. A mousesports pedig leginkább a Train/Dust2/Mirage trión lavírozhat, ahol igencsak erős 100%, 88%, ill. 71%-os mérlegük van 17 mapot követően. Egyszóval nagyon izgalmas mérkőzésre van kilátás és ha a felek jól választanak, akkor könnyű szerrel mattolhatják egymást a favorit pályákon. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és véleményem szerint harmadik pályán fogják eldönteni a csapatok a mostani mérkőzést is.

mousesports – G2 Esports Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: