b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : G2 Esports – OG – 03/31 14:25

Az előző napokban sikerült remek eredményekkel zárni és nagyon bízom benne, hogy folytatódik a sorozatunk. Ma egyetlen mérkőzést emelek ki a kínálatból, amelyre egy részletesebb elemzéssel is készültem.


A G2 Esports mérkőzését favorizálnám most is és ennek a legfőbb oka, hogy a csapat ugyan remekül teljesít és jelenleg a 3. a CS:GO ranglistáján, ám a mostani ellenfelük ellen nem is olyan rég igencsak izgalmas mérkőzést hoztak össze, ráadásul az OG mindkét mérkőzését megnyerte az ESL selejtezőjén. Az OG az előző mérkőzésén okozott leginkább meglepetést, hiszen elég magabiztosan verték a mousesports csapatát akik a 4. helyet foglalják el a ranglistán. Persze semmiképp sem lesz egy könnyű dolog nyerni egy mapot a G2 Esports ellen, de ezt ahogy említettem is megtették nem is olyan rég a srácok, méghozzá február közepén, ahol a Blast Premier döntőjében találkoztak a csapatok és épphogy nyert a G2. A vendégek egyetlen hibapontja abban rejtőzhet, hogy a G2 több pályán is jóval erősebb mutatókkal rendelkezik, mint ők. A G2 Esports Train, Vertigo, Nuke, Inferno és Mirage pályákon is elég szép eredményeket ért el a mostani kiírásban és így eléggé leszűkül a lista. Ahol megfogható lehet a G2 az a Dust2, Overpass kettős lenne. Amennyiben ezt sikerül az OG-nek kiválasztani, akkor ezen a pályákon megszoríthatják a G2 Esportsot és láthattuk az estükben, hogy egy gyengébb Tyloo is megverte őket ezen a pályán.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a +1,5 hendikep opciónak van. Mivel elfogadható szorzót kaptunk az opcióra, hiba lenne nem kihasználni.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,25
Vendég csapat 1,50
Várható végeredmény
Győzelmek
2,00 2,00
Vereségek
1,00 0,50
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 66%
Hendikep +1,5 68%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Az OG nagyon sok mérkőzésén nyert legalább egy kört az ellenfelei ellen, bár fontos kiemelni, hogy tényleges tudásbeli különbségek vannak a csapatok között. Amennyiben okosan választanak pályát, akkor megszorongathatják a G2-t, illetve volt idejük felkészülni is az ellenfelük játékára. Mivel nem ismeretlen egymásnak a két csapat, hiszen nem is olyan rég találkoztak egymással, ráadásul az OG eddig kiváló eredményeket ért el a tornán, ezért számomra több tényező is megalapozza azt a tényezőt, hogy itt egy pályára jók lehetnek a “vendégek”. Ráadásul a statisztikai adatok alapján 1,50-t mutat az OG mutatója, ami még jobban megalapozza azt, hogy nyerni fognak egy mapot.

G2 Esports – OG Fogadási határidő : 14:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
OG+1,5 (Hendikep) 1,60 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: