b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : G2 Esports – FaZe Clan – 03/29 18:00

Az esti CS:GO mérkőzés elég bosszantóan alakult számunkra, hiszen a 100 Thieves lezárhatta volna több alkalommal is az adott pályát, ám ezt nem tették meg. Az első esetben 15-10-ről, második alkalommal 11-3-ról kaptak ki, de lépjünk is tovább..


A mai nap szintén két top10-ben tartózkodó együttes mérkőzésére ajánlok fogadást és az előjelek alapján igencsak izgalmas mérkőzés elé nézünk. Ami azt illeti a FaZe elég erősen kezdte meg a tornát és a mousesports ellen épphogy nem tudtak nyerni, hiszen az első kört hozták ellenük, majd ezt követően a második mapon szinte végletekig kiélezett párharc folyt és a végén vérzett el a FaZe, a harmadik pályára viszont elfogytak. Amit érdemes tudni a G2 – FaZe duóról, hogy szinte megegyező a favorizált pályájuk, ill. a gyenge pályájuk is. Mivel az E-Sport piac jelenleg a legfelkapottabb fogadási szempontból, ezért napról napra mélyebben ásom bele magam a történésekbe, mélyebb statisztikákba és így tovább. A következő időszakban egyre több élő fogadást is fogok ajánlani ezekre a mérkőzésekre, de kanyarodjunk is vissza a találkozóhoz. Ami azt illeti a két együttes Nuke és Inferno pályákon teljesít elég erősen, hiszen a G2 ezen pályákon 9 alkalommal szerepelt és nyolcszor nyert, míg a Faze 11 alkalommal tette meg ezt és ezekből 10 alkalommal nyert. Úgyhogy ha ezen pályákon fognak játszani a felek, elég szoros párharc alakulhat ki. A Mirage, Dust2 pályák rendelkeznek még hasonló átlagokkal, bár a Dust2 köztudott, hogy a Counter-Strike sorozat legismertebb pályája, úgyhogy ott azért vannak vereségek is, ám összességében van négy pálya, ahol ki-ki mérkőzést játszhatnak a felek. Az Overpass, Vertigo és Train pályáiról nehéz kiindulni, hiszen elég ritkán játszanak ezen pályákon a csapatok, de Vertigo esetében vélhetőn a G2 Esport lehet előnyben.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a +1,5 hendikep opciónak van, ám ennek a szorzója alacsony. Ezért a második legesélyesebb opciót a 2,5 map feletti lehetőséget favorizálnám ma is.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,50
Vendég csapat 1,25
Várható végeredmény
Győzelmek
2,00 1,50
Vereségek
1,00 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 69%
Hendikep +1,5 74%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Követve már a tegnapi eseményeket is, engem a FaZe nagyon meggyőzött. Eléggé egyben vannak, ráadásul a csapatukban vannak igencsak tapasztalt és sok szituációt megélt játékosok mint például “rain”. Összességében én a mousesports elleni mérkőzéshez hasonló összecsapást várok, sőt elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a fentiekben látható négy kedvelt pályákon fognak játszani a felek, ahol tényleg egy végletekig kiélezett mapokat hozhatnak össze. Úgyhogy bizakodva várom a mai mérkőzést és remélem, hogy nem fogunk hasonló 100 Thieves elrontott végjátékokat látni egyik csapattól sem. A felek egyébként legutóbb 2019 júniusában találkoztak egymással, akkor 2-0-ra nyert a G2 Esports, ám érdemes megemlíteni, hogy a FaZe idén még egyszer sem kapott ki úgy, hogy ne nyert volna egy pályát is. Pedig az ellenfelek közt szerepelt a jelenlegi első helyezett NaVi is, akik ellen rendre hoztak 1-1 mapot.

G2 Esports – FaZe Clan Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: