b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : FaZe – NaVi – 04/08 18:00

A mai nap ismét egy elemzéssel készültem, ill. ezenkívül a statisztikai rendszerünkben szerepel egy fogadásra ajánlott mérkőzés ami a mousesports – fnatic párharc lenne. Kérlek légy figyelmes és próbálj meg a leírtaknak,ill. az ajánlásainknak megfelelően fogadni.


A mérkőzésen most hagyatkoznék a statisztikai adatokra, ill. az egyéni véleményem alapján is nagyon bizakodó vagyok. A látott mutatók alapján látható, hogy mindkét együttes elég sok mérkőzését hozta győztes mapokkal és összességében az egymás elleni mérkőzéseken is rendre megizzadnak a felek és sokszor csak a döntő mapon sikerül nekik eldönteni a győzelmet. A NaVi-t már tegnap részletesen kielemeztem és őszintén szólva, amit tegnap láttam a mousesports ellen engem némileg kiábrándított, bár az elemzésben megosztott opció miatt örültem. Annyi biztos, hogy a mousesports jelenleg az egyik legerősebb a mezőnyben és ha így folytatják, akkor reális esélyük lehet a torna megnyerésére. Persze ne ugorjunk ilyen előre és térjünk is vissza a mérkőzéshez. Ami azt illeti számomra a FaZe egy üde színfoltja a mostani mezőnynek. Ugyan az előző mérkőzésükön megtréfáltak minket, ám borzasztó szoros mérkőzést játszottak az Astralis csapatával. Nuke és Mirage leginkább a FaZe pályája, de Infernon is jó eredményekkel rendelkeznek. Ami a mérkőzésen egyértelműen fontos lesz, hogy a FaZe kezdi a meg a pickelést és ennek értelmében könnyű szerrel “bannolhatja” Overpass/Train mapok egyikét, ezzel pedig a Navi esélyei körülbelül 2 mapra szűkülnének. Ami biztos, hogy Vertigo egy holtág a mostani párharcban, hiszen a felek egy mérkőzésen sem favorizálták ezt a mapot és most is nagy meglepetés lenne, ha bármelyikük is ezt pickelné.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,29
Vendég csapat 1,18
Várható végeredmény
Győzelmek
1,33 1,25
Vereségek
1,11 1,25
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 69%
Hendikep +1,5 73%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Ami a favorizált pályákat illeti a FaZe Infernon 71%, míg Nuken 73%-os mutatóval rendelkezik és ezeken a pályákon a NaVi verhető, hiszen előbbin 40%, utóbbin 50%-os mérlegük van 22 lejátszott mapot követően. A NaVi esetében nagy előny a Train, ill. Overpass pályákon lehet és vélhetően pickelésnél az egyik pálya ott lesz a választásaik között. D2 és Mirage egy közös pont a feleknél, hiszen itt hasonló eredményeket produkáltak. Dust2-n a FaZe 50%, míg a NaVi 61%-os mutatóval áll. Mirage esetében pedig 88%, ill. 83% a két együttes eddigi mutatója. Egyszóval igencsak szoros mérkőzésre van kilátás már csak a szimpla pályákon nyújtott teljesítmények alapján is. Aztán ott vannak a játékosok közti különbségek, amelyek alapján kijelenthető ismét, hogy a NaVi legjobbja “s1mple” a mérkőzés legerősebb játékosa, ám a FaZe részéről van továbbra is egy NiKo, rain, coldzera trió, akik jelen esetben jobb mutatókkal rendelkeznek szinte az összes NaVi-ban szereplő játékosnál. Persze ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor ismét lehetne húzni egy FaZe győzelmet, ám én úgy érzem, hogy a tegnapi mousesports elleni vereségnek köszönhetően a NaVi ma nagy erőbedobással és vélhetően több órás felkészüléssel fog nekilátni a meccsnek. A FaZe ahogy mondtam is számomra egy igencsak szimpatikus csapat és véleményem szerint ma nagy esélyük van a fentiekben említett mapokon egy map győzelemre. Szintén érdekes tényező, hogy itt az ESL-n most játszotta az első olyan meccsét a FaZe, hogy nem nyert egy mapot sem, ami azért elég beszédes adat. A NaVi esetében is bízom abban, hogy elengednek egy mapot, ill. az általuk “pickelt” pályát hozzák. A felek legutóbb 2020.02.27.-én mérkőztek meg egymással, akkor az IEM Katowice tornán tették meg mindezt. Akkor a Navi nyert, ám 2-1-es végeredménnyel tette meg mindezt a csapat. Idén volt még egy megmérettetése a feleknek ugyanezen a tornán és három nappal korábban az előbb említett dátumnál. Akkor is szinte ugyanaz az eredmény született. Ami az előző két mérkőzés alapján látható volt, hogy a NaVi Nuken bukott a FaZe ellen, ill. nagyon nehezen ment nekik D2-n és Infernon is a győzelem behúzása. Overpasst elég magabiztosan hozták, úgyhogy tényleg minden arra utal, a játékosoktól, a pályákon elért teljesítményekig, hogy itt ma egy három mapból álló mérkőzést fogunk látni. Remélem így lesz!

FaZe – NaVi Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2,00 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: