b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : FaZe – mousesports – 04/06 22:00

A tegnapi nap is sikerült profitálnunk és hála a FaZe – fnatic kettősnek hozták az elemzésünket ismét. A FaZe tegnapi játékát, ill. összességében az egész tornán nyújtott teljesítményüket látva, engem nagyon meglepne, ha a mousesports most is 2-0-ás győzelmet aratna.


Ami egyértelműen látszik, hogy a mousesports az utóbbi négy mérkőzését őrült magabiztossággal hozta. Amit viszont itt fontos megemlíteni, hogy olyan együttesek ellen tették meg ezt, mint a gyengélkedő Virtus.pro, a még gyengébb TyLoo, vagy épp a most meglepetésként befutó, ám összességében gyengébb teljesítménnyel rendelkező OG. A G2 Esports elleni győzelmüket inkább a G2 kapitális hibáinak köszönhették, hiszen a pickelt mapon, borzasztó teljesítményt nyújtott a G2, viszont a FaZe egy más falat. A FaZe minden egyes meccsén nyert legalább egy mapot, ráadásul a mostani riválisa ellen már találkoztak itt az ESL kiírásában és akkor 2-1-es eredmény született. A mousesports jelenleg a 4. a világranglistán, míg a FaZe a 10. helyet foglalja el. A felek között persze hatalmas a különbség, ám tegnap is kiemeltem, hogy a FaZe keretét igencsak erős egyéniségek alkotják köztük NiKo, rain, olofmeister, vagy épp a tegnap is és az egész tornán remeklő coldzera. A mousesports keretében a régi rutinos játékosok szerepelnek inkább kimagaslóan és a frozen, chrisj, ropz trió elég masszívan hozza a köröket.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás és most ezt favorizálnám.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,04
Vendég csapat 1,34
Várható végeredmény
Győzelmek
1,57 1,83
Vereségek
0,85 0,50
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 72%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

A felek legutóbb tehát itt a mostani tornán találkoztak és akkor a pickelt mapokat hozták a csapatok, majd a döntő mapon is egy igencsak izgalmas mérkőzést láthattunk. A FaZe esetében kiemelhető, hogy az egyik legerősebb mapjuk a Nuke, itt az előző mérkőzésen is 16-9-re nyertek, ill. összességében nagyon jól védik, ill. támadnak is a pályán. A csapat másik erőssége még Inferno lehet, bár itt érdemes megemlíteni, hogy mindössze 71%-os mutatója van a FaZe-nak, míg Nuke-n 89%-t mutat a mérlegük. A mousesports lényegében a további mapokon rendre nyerhet, hiszen Dust2-n nagyon magabiztosan mozognak, Mirage-on 100%-os mutatójuk van 3 mérkőzést követően, ami szintén beszédes tényező, bár itt érdemes azt is megemlíteni, hogy a FaZe képes lehet “partiba” maradni, hiszen 88%-os mérlegük van a pályák. Train mindenképp a mousesportsnak kedvez, ill. Vertigo és Overpass pályákon is hasonló előnyre tehet szert a mousesports. Tehát a FaZe esetében van két pálya, ahol verhetik simán a mousesportsot, márpedig ez a két esély ott lesz szerintem a pickelés során. A Mirage is ki-ki pálya lehet, ám a maradék négy pályán egyértelműen a mouse nyerhet. Ennek ismeretében mindenképp egy izgalmas mérkőzésre számítok. Engem a FaZe meggyőzött, tegnap is láttam őket és tényleg nagyon jól és egyben mozognak a srácok, rengeteg taktikájuk van, mint védekezésben, mint támadásokban, ráadásul a fentiekben említett játékosok akár meglepetést is okozhatnak és épp érik az, hogy a mousesports ne nyerjen 2-0-ra. Köztudott tény, hogy egyszer minden sorozat megszakad, remélem ez ma fog megtörténni.

FaZe – mousesports Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: