b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : FaZe – fnatic – 04/05 14:25

A tegnapi nap fantasztikusan sikerült és ma is igazi rangadók szemtanúi lehetünk az e-sport világában. A mai nap példának okáért az Astralis – NaVi duó is megmérkőzik egymással, amit a statisztikai rendszerünkben ajánlottunk is fogadásként, ám a FaZe – fnatic párosítás is igazi “csemegének” ígérkezik.


A találkozóval kapcsolatosan több érvem is van, ill. minden egyes kulcsfontosságú tényezőt számításba vettem és így készítettem el az elemzésemet. Ami alapinformáció, hogy mindkét csapat a top10-es mezőny tagja. A FaZe jelenleg a hetedik, míg a fnatic az ötödik a CS:GO világranglistáján. Ez a helyezés úgymond előkelő, bár annyit érdemes hozzátenni, hogy a FaZe kerete jelenleg minimálisan erősebbnek számít. Ennek legfőbb oka, hogy igencsak erős játékosok alkotják, mint például NiKo, rain, vagy olofmeister. A fnatic igazi svéd nagyágyúkból tevődik össze, bár a legjobb svéd játékosok más csapatokban játszanak, ám a csapatot erősíti KRIMZ, JW, Brollan, flusha és Golden.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás és most ezt favorizálnám.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,41
Vendég csapat 1,08
Várható végeredmény
Győzelmek
1,66 1,50
Vereségek
0,66 1,16
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 73%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

A felek legutóbb az ESL 10. szezonjában találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert a FaZe. Véleményem szerint ez a végeredmény most is jöhet, főleg annak ismeretében, hogy a FaZe milyen jól összerakott most. Attól viszont nehezen tudok elvonatkoztatni, amit tegnap láttam a fnatic részéről, hiszen a pickelt mapot magabiztosan hozták, majd ezt követően a döntő mapot is elég nagy fölénnyel sikerült abszolválniuk. A másik érdekes tényező, hogy a fnatic 38,5%-ban hozza a 2-1-es eredményeket, míg 15,4%-ban szenved 2-1-es vereséget ez a lebontás pedig a legutóbbi három hónapban elért eredményeiknek átlaga. A FaZe 60%-ban hozta eddig a mérkőzéseit 2-0-ás győzelemmel, ám amikor a top10-en belüli csapatokkal mérkőztek meg, akkor rendre kialakult a 2-1, 1-2-es eredmény. Ha már vereségek, akkor az 1-2-es eredmény 26,7%-ban alakult ki a FaZe meccsein. A mapokat tekintve felesleges belemerülni a statisztikákba, hiszen Dust2, Mirage, Inferno pályákon szinte megegyeznek a csapatok mutatói. Nuke lehet a FaZe erőssége, ám a Fnatic megmutatta, hogy Nuke-n mire képes és elég magabiztosan játszottak azon a mapon is. Overpass/Vertigo kettős lehet még a Fnatic gyengesége, ám ezen a pályán a FaZe sem annyira eredményes, míg Trainen inkább a Fnatic lehet előnybe. Egyszóval tényleg egy olyan találkozót láthatunk, ahol a felek szinte megegyező teljesítménnyel hozhatják a köröket és tényleg nüansznyikon múlhat az adott map győzelme/veresége. Ennek értelmében rizikósnak vélem a 2,5 map feletti fogadást, ám ismerve a Fnatic tegnapi játékát és azt, hogy az első mapot úgymond “profin” elengedték, majd a második mapon a NiP-et úgy megalázták, mint eddig szinte még senki az ESL tornán. Úgyhogy mindenképp egy izgalmas mérkőzés lesz ez a mostani és nagyon bízom benne, hogy a felek hozzák a pickelt mapot, majd ezt követően a döntő pályán dől el, hogy ki nyeri meg a mérkőzést.

FaZe – fnatic Fogadási határidő : 14:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felet (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: