b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : Evil Geniuses – FURIA – 04/01 12:00

A mai napon is egy elemzés kerül megosztásra és ismét az esport piacot favorizálom.


A mérkőzésen két igencsak erős együttes fog egymással találkozni, hiszen a CS:GO világranglista 8., ill. 12. helyezettje fog egymással megmérkőzni. Ami azt illeti mindkét csapat ennek megfelelően teljesít a selejtezők során és eddig a FURIA hozta mindkét mérkőzését, míg az “EG” nagy meglepetésre kikapott a 100 Thieves csapatától, majd magabiztos győzelmet arattak a Swole ellen. A mostani mérkőzés egyáltalán nem lesz sétagalopp az Evil számára, hiszen a FURIA ténylegesen most egyben van és eddig a selejtezőből messze kimagaslanak. Nyerni tudtak a selejtező egyik legerősebb csapata ellen, hiszen megverték a Team Liquidet, akik jelenleg a 6. helyezést foglalják el a világranglistán, de hoztak egy kötelezőt a MIBR ellen is. A FURIA esetében viszont érdemes azt is megemlíteni, hogy egyetlen találkozót sem hozott le a csapat map veszteség nélkül. Ha már mapok, akkor érdemes kitérni a felek erősségeire is. Az EG esetében leginkább a Train, Vertigo és Inferno trió lehet a befutó, hiszen ezen pályákon sikerült a legtöbb győzelmet behúzni a csapatnak. A FURIA esetében pedig az Overpass, Mirage duó lehet a favorit és ezen pályákon akár foghatják is riválisukat. Ezenkívül maradt a kínálatban a Nuke, Dust2 páros, ahol az elsőn mindkét csapat 50-50%-os mutatóval rendelkezik, míg Dust2 továbbra is az a map, ami a counter-strike létezése óta alap pályának számít.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a +1,5 hendikep opciónak van. Viszont a szorzót elég alacsonynak vélem, hiszen 1,53-1,55 közti szorzón lehet fogadást kötni a mérkőzésre.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,25
Vendég csapat 1,50
Várható végeredmény
Győzelmek
1,50 2,00
Vereségek
1,00 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 68%
Hendikep +1,5 76%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
56%  44% 

Ugyan van némi rizikó a 2,5 map feletti opcióban, ám látva azt, hogy a két együttes mutatója szinte megegyezik, ráadásul érdemes azt is megemlíteni, hogy mindkét együttes eddig képes volt nyerni legalább egy-egy mapot. Úgyhogy ismerve az előzményeket, azt, hogy a FURIA milyen formában van, ill. magát a tényezőt, hogy egy ESL selejtezőről beszélünk, én mindenképp egy szoros mérkőzésre számítok. Bízom benne, hogy a felek képesek lesznek kiválasztani az erősebb mutatóval rendelkező pályákat, amennyiben pedig így lesz, akkor egy nagyon sima mérkőzés alakulhat ki és döntő pályán kell eldönteni a győzelmet. A fogadásom alapja tehát a 2,5 map feletti opcióra esett, amit bet365-n 1,90, de van olyan iroda is, ahol 2,00-ás szorzón lehet megfogadni. Sok sikert!

Evil Geniuses – FURIA Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: