b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESEA : Endpoint – ALTERNATE aTTaX – 04/06 16:00

A mai nap első elemzése egy olyan párosításra esik, ahol már a felek “best of 5”, az-az akár 5 mapba nyúló párharcot is vívhatnak egymással.


A mérkőzésre nem készítek kiértékelést, hiszen összességében egy olyan tornáról beszélünk, ahol a felek már a döntőért vívnak meg. A fődíj 4.500 dollár, ami valljuk be nem kis összeg főleg úgy, hogy ha csapatok azért messze nem rendelkeznek kimagasló eredményekkel. Az Endpoint jelenleg a 38. a világranglistán, míg az ALTERNATE aTTax a 65. helyet foglalja el. Összességében amit érdemes tudni, hogy az Endpoint leginkább angol játékosokból tevődik össze, míg az ALTERNATE aTTax egy igazi német együttes, ahol kijelenthetjük, hogy ugyan nem a legjobb német játékosok alkotják, ám igencsak masszív az együttes. Az alternate egyik legjobbja kressy lehet, aki összességében messze a legjobb a mostani párosításban a látott statisztikák alapján. Ám rajta kívül stfN, slaxz- és mirbit is több mutatóban az Endpoint játékosok fölé kerekedik.

A felek nem is olyan rég találkoztak egymással (03.31.) és akkor 2-1-re nyert az Endpoint.

Vajon képes lesz az ALTERNATE aTTaX visszavágni a múltkori vereségért? (Fotó : hltv.org)

Az előző mérkőzés rövid összefoglalóját megtekintettem és lényegében kijelenthető volt az, hogy pont a pickelt mapokat nyerték meg az ellenfelek. Tehát az ALTERNATE az Overpasst pickelte és ott kapott ki 22-19-re, míg az Endpoint a Mirage-t pickete és ott bukott 16-7-re. A Döntő map is igencsak izgalmasan alakult, hiszen 19-17-es eredmény született, egyszóval a felek igencsak szoros találkozót alakíthatnak ki a mai nap is. Az Endpoint hiába rendelkezik jobb eredményekkel, azért érdemes megemlíteni, hogy az ALERNATE a fentiekben leírt játékos összehasonlítások alapján egyéni képességekben erősebb, mint riválisa és így mindenképp egy izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzést láthatunk. Mivel a mérkőzésen egy olyan fogadási opcióra lehet fogadni, amit teniszben grand slam tornákon láthatunk, így számomra ez egy hatalmas hendikep a fogadóirodákkal szemben. Ugyan nem a legmagasabb a szorzója a favorizált opciónak, ám az mindenképp meglepne, ha egyik csapat is képes lenne 3-0-ra hozni a mérkőzést. Annyi biztos, hogy a mapokat tekintve és látva az előző mérkőzést a Mirage, Inferno pályákon az ALTERNATE aTTaX sikere várható, ill. még talán Train is ide csatolható. Míg Overpass, Dust2 duón az Endpoint sikere várható. Nuke-n összesen egy alkalommal léptek a felek pályára, ott ki is kaptak, míg Vertigon kimagasló eredménnyel rendelkeznek. Úgyhogy vannak olyan pályák, ahol esélyes lehet a csapatok sikere, vannak olyanok ahol szinte garantált egy szoros küzdelem. Ennek értelmében hiba lenne kihagyni a találkozót és önmagában a tét miatt is hatalmas érték van a mérkőzésben, hiszen nagyon meglepő lenne az előzmények ismeretében, ha itt bármelyik csapat 3-0-ra nyerne.

Endpoint – ALTERNATE aTTaX Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 felett (Összesített mapok) 1,50 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: