b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Érvényesülnek a papírformák?

Az oldalunkon többek megkeresésére útjára indul egy vadonatúj rovat, ami a “szelvény ajánló” megosztások néven fog szerepelni. Gyakorlatilag megpróbálok 3 maximum 4 olyan mérkőzést összerakni egy kombinált szelvényre, amelyen 2/3, vagy 3/4-s kombikkal fogunk ajánlásokat megosztani.

Szelvény ajánló megosztások:
Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyek nem szerepelnek a “prémium” szolgáltatásunkban, viszont a kialakított nagyobb értékű szorzóknak köszönhetően érdemes lehet ezekre egy kombinált szelvényen (2/3, 3/4) összerakni és megfogadni azokat.


Kinézett mérkőzésekkel kezdenénk, amelyekhez pár soros “elemzést”, ha hívhatjuk így készítünk majd a cikk legvégén lesz megtalálható a mai 2/3-s kombinációs szelvényünk!

Augsburg – Bayern München:
Gyakorlatilag minden a vendégek sikerét jósolja, hiszen hazai oldalon temérdek hiányzó, vagy kérdéses játékost láthatunk, míg a vendégek végre formába lendültek. Itt az esély tehát ismét egy “kötelező” behúzására, főként úgy, hogy az Augsburg ellen többnyire megy is a vendégeknek. Viszont hazai pályán rendre képes gólokat szerezni a csapat, ezért a vendég siker mellé a gólváltást párosítottuk, amelyért cserébe 2,50-s szorzót kaptunk.

Lyon – Guingamp:
Ezen a találkozón a két fél szó szerint nem ismeretlen egymásnak, hiszen február elején találkoztak egymással. Akkor 2-1-s Lyon siker született és ez most is bőven esélyes. Viszont kiemelendő, hogy a remek támadók mellett a Lyon védelem sebezhető és a vendégek szinte kivétel nélkül gólt szereztek a Lyon ellen. Ez volt látható a kupában,de a novemberi bajnokin is. Ezért most is bíznánk a gólokban és szerintünk megzörren mindkét együttes hálója.

Juventus – Frosinone:
A zebrák esetében óriási kérdés, hogy milyen “lendülettel” lépnek a pályára. Előző találkozójukon a Frosinone vendégeként majdnem megégett a csapat és csak a véghajrában léptek a “gázra”. De kijelenthető, hogy óriási a különbség a két csapat között. Ez a mai kötelező Cristiano Ronaldoék számára, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy jövőhéten már BL-ben lépnek pályára. Ezért kiindulva a Juventus szezonbeli eredményeiből és látva azt, hogy az együttes inkább a 2. félidőben szerzi a góljai döntő részét. Arra ajánlanánk fogadást, hogy ismételten a 2. félidőben fogják meghúzni a mérkőzést. A Frosinone részéről sokak ma támadófutballt várnak, viszont mi ezzel ellentétben az idegenbeli mutatójukra hagyatkoznánk, hiszen többször 0-1 góllal kihúzta a csapat az első félidőt, majd a másodiknak a legvégén kapták sorozatba a találatokat.


Szelvényajánlónk (Feladási határidő: 20:30) 2/3 Kombináció
Augsburg – Bayern München
Tipp: Bayern München és igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,50
Lyon – Guingamp
Tipp: Igen és több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds:2,05
Juventus – Frosinone
Tipp: 2. félidőben (Melyik félidőben szerez több gólt a Juventus?) odds:2,00
odds:4,60

Szelvényünk (Fotó: Bet365)
0
%d bloggers like this: