b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Érvényesülnek a papírformák?

Az oldalunkon közel két héttel ezelőtt jelentettük be a “szelvényajánló” rovatot, amelyet időszakosan osztunk meg nyilvános formában. Ugyan nem vagyunk hívei a kombinációknak, viszont vannak olyan speciális esetek, amikor nagyobb szorzókat kombinálunk, vagy épp több kisebb értékből kovácsolunk egy elfogadható triplát. Így tettünk ma is és a “tutikra” fogadnánk..

Szelvény ajánló megosztások:
Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyek nem szerepelnek a “prémium” szolgáltatásunkban, viszont a kialakított nagyobb értékű szorzóknak köszönhetően érdemes lehet ezekre egy kombinált szelvényen (2/3, 3/4) összerakni és megfogadni azokat.


Vajon ma is jönnek a “kötelező” győzelmek? (Fotó: IconSport)

Kinézett mérkőzésekkel kezdenénk, amelyekhez pár soros “elemzést” készítettünk, majd a cikk legalján lesznek megtalálhatóak a konkrét “tippek”.

Real Madrid – Barcelona:
Gyakorlatilag az előző mérkőzésen azt láthattuk amire számítottunk. Mindkét együttes pont annyit adott ki magából, amennyi kellett. A királyi gárda lehet ma nyeregben, ennek ellenére nem azt várnánk a találkozótól, hogy 0-0-s mérkőzés maradna. Várhatóan a katalánok lesznek a kezdeményezők a mérkőzésen, a blancók pedig a megszokott kontrákat erőltethetik. Előző meccsen 1-1-el zártak, mi most is számítanánk a gólokra és reméljük, hogy megszületik a gólváltás a mérkőzésen.

Manchester City – West Ham:
A Manchester City esetében felesleges keresgetni a kérdéseket. Ma egy gyengébb West Hammel találkoznak, akik ellen az amúgy hazai pályán szinte mindig kiütéssel győzedelmeskedő citynek kötelező a győzelem. Végre felzárkóztak a Liverpool mögé, akik ma is beleszaladhatnak egy kisebb meglepetésbe. Úgyhogy Guardiola által irányított együttesnek minden feltétel adott, hogy átvegyék a Premier League első helyét és ezért várhatóan egy kisebb gála kíséretében nyerni fognak Agüeroék.

Arsenal – Bournemouth:
Gyakorlatilag az idegenben botladozó és mindössze 9 pontot szerző Borunemouth ellen ma kötelező lenne a győzelem begyűjtése az “ágyúsoknak”. Ha ez nem lenne elég, hiányzik az ügyeletes gólfelelős a vendégek oldaláról, míg az Arsenalnál a legjobbak a kezdőben kaphatnak szerepet. Egy szó, mint száz 1,40-ért rakni kell a hazai sikert!


Szelvényajánlónk (Feladási határidő: 20:45)
Real Madrid – Barcelona
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Manchester City – West Ham
Tipp:Manchester City -1,5 gól (Ázsiai hendikep)
Arsenal – Bournemouth
Tipp:Arsenal (1×2)
odds:2,93

0
%d bloggers like this: