b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Erste Liga: DAB – Ferencváros ötletadó

Tegnap ismét hibátlanul zártak az ötletadó megosztásaink és ismételten szép profitra tehetett szert az, aki követte a megosztásainkat. Ma is hasonló célokkal indulunk és egy jégkorong találkozóval kezdjük a napot!

Decemberi ötletadó rovatunk:
18 nyertes – 1 vesztes


I DAB – Ferencváros I

 A kiválasztott mérkőzésen egy kicsit nem értjük a szorzókat, hiszen egyértelmű favorit a Ferencváros, még akkor is, ha már bejutott a felsőházba. Továbbra is a vendégek szinte vereségek nélkül menetelnek 32 mérkőzés alatt 22-5-2-3 a mutatójuk, tehát mindösszesen 5 alkalommal szenvedtek vereséget. Ma pedig azzal a DAB csapatával találkoznak, akiknek egyáltalán nem megy. 31 fordulót követően 12-2-1-16 a mutatójuk, ráadásul hazai pályán sem termelik a győzelmeket 15 találkozón 6-9 a mérlegük. A DAB mindig is egy riválisa lesz a Fradinak, de most kiemelendő, hogy a hazaiak oldaláról több hiányzó is lesz, illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy a vendégek remek támadókkal rendelkeznek. A Ferencváros oldaláról Walls, Tóth, Nagy, Switzer és Fitzgerald is egytől egyig az élmezőnyt képzik a góllövőlistán. A hazaiak oldaláról pedig sok góllal lemaradva az előbbi játékosoktól Jabornik és Iossafov az aki “termeli” a gólokat. Egy szó, mint száz, ma ha a Fradi azt nyújtja, amit megszoktunk tőlük, akkor sima győzelmet aratnak. Előző mérkőzésen a Vienna II-t ütötték ki 9-1-re, de épp a Fehérvár ellen is 6-1, illetve az Újpest elleni rangadón is 5-2-re nyertek. A DAB mindhárom csapattól vereséget szenvedett a Fehérvár ellen 9-6-ra, a Vienna ellen 5-3, az Újpest ellen pedig 3-2-vel maradtak alul. Úgyhogy minden adat a Fradi sikere mellett szól, de mivel jégkorongról beszélünk, illetve a Fradi tét nélküli találkozójáról, ezért csak ötletadó ajánlásnak szánjuk ezt a találkozót!

DAB – Ferencváros (18:00)

Tipp:Ferencváros (A mérkőzés győztese) odds: 1,52 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: