b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Zwolle – Sparta Rotterdam – 16:45

A vendégek sikere mellett több tényező is szól, de én biztonságosabb opciót véltem felfedezni a szimpla csapatgólokban. (Fotó : Getty Images)

A második, egyben utolsó prémium esetében egy holland bajnoki mérkőzésről kerül megosztásra egy elemzés. A pályán a Zwolle, ill. a Sparta Rotterdam csapata.


I Zwolle – Sparta Rotterdam I

 

A mérkőzésen egy fantasztikus formában lévő Sparta Rotterdam érkezik, a bajnokság eddig legrosszabb teljesítményű csapatához. Ami azt illeti a hazaiak rossz kezdése nagy meglepetésnek számít és látható, hogy az átigazolási időszak, illetve a sérülések miatt a védelem nincs a helyzet magaslatán. A Zwolle 3 forduló alatt 9 gólt kapott. A találkozón egy hasonló opció kerül megosztásra, mint az előbbi elemzésben, az-az a csapatgólok. A Sparta Rotterdam 2-1-0-s mutatóval rendelkezik jelenleg, ráadásul a döntetlenjét egy 95. percben kapott gól miatt köszönheti. Ma egy esetleges győzelemmel egyébként a tabella elejére ugorhat az együttes.

A várható gólszámadatok alapján 1,22, illetve 2,49 a két csapat mutatója. Ez alapján 1-2-s eredmény a realitás.

A vendégek sikere mellett több tényező is szól, de én biztonságosabb opciót véltem felfedezni a szimpla csapatgólokban. (Fotó : Getty Images)

A Sparta Rotterdam tehát remekül kezdte a szezont. Minden mérkőzésén eddig legalább 2 gólt szerzett és ezt többnyire már a mérkőzések 50-60. percéig hozta is a csapat. Egy szó, mint száz a mostani felek között nagy a formai különbség, ráadásul a hazaiakat nem erősíti az a tényező sem, hogy egyre bővül a sérültek listája, pedig még csak most indult a szezon. Úgyhogy számomra minden a vendégek sikere mellett szól, ám nem tudok elvonatkoztatni attól a “biztonságosabbnak” vélt opciótól, amely alapján a 2 gól a realitás a vendégektől. Ez alapján az 1,5 gól feletti opcióban nagy érték van, főleg 1,80-s szorzóért. Ezért erre ajánlok fogadást és remélhetőleg a Sparta ismét képes lesz 2 gólt szerezni annak a csapatnak, akik mindhárom mérkőzésükön 3-3 gólt kaptak.

Zwolle – Sparta Rotterdam (16:45)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (Sparta Rotterdam gólszám összesített) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: