b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Vitesse – Utrecht

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a fináléba a csapat, ha nyer, vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A holland első osztály EL rájátszásának döntőjében a Vitesse – Utrecht páros találkozik egymással. Az előző mérkőzésre is készültem ajánlással és akkor a 3,5 gól alatti opciót favorizáltam. Ma teljesen más az elképzelésem a mérkőzéssel kapcsolatban és akár kiszakadhat a gólzsák is.


I Vitesse – Utrecht I

 

Az előző mérkőzésen 1-1-s döntetlent játszottak a felek és már-már kiismerve a Vitesse játékát nem okoztak számomra csalódást. Ma egyértelműen ők a favoritok, főleg hazai pályán. A fogadóirodák eléggé elnézték a szorzókat, viszont a tegnapihoz képest már jókora csökkenés látható, mint a hazai győzelemre, mint a hazai csapat továbbjutására. Ez nem is csoda, hiszen szinte teljes keret áll rendelkezésre a Vitesse stábjának, hazai pályán egész szezonban fantasztikusan teljesítettek, ráadásul a statisztikai adatok is az ő sikerüket “jósolják”:

A statisztikai adatok alapján a Vitesse 2,37, míg az Utrecht 1,19-s várható gólszámmal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy 2-1-s eredmény várható az összecsapáson.

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a csapat, ha kapott gól nélkül döntetlennel zárnak, vagy nyernek vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A hazai csapat megmutatta, hogy kell védekezni idegenben és most egy számukra jóval kecsegtetőbb helyzetből várhatják a visszavágót. A hazai közönség fantasztikus ráadásul ténylegesen ma egy jó védekezéssel akár ki is bekkelhetik a továbbjutásukat. Ha gólt is kapnak, arra szinte garantált a válasz és nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma az Utrecht győzelmet harcoljon ki. Érdekes adat lehet az is, hogy  a két együttes egymás ellen két döntetlennel és egy Vitesse sikerrel zárt. Egy szó, mint száz a hazai oldalnak áll szerintem a zászló a vendégeknél sincsenek kulcsfontosságú hiányzók, viszont a hazai pálya, a hazai publikum, illetve az egész éves hazai mutatók beszédesek számomra. Ezért a hazaiak “továbbjutására”  teszek ajánlást, amelyre 1,65-s szorzóért lehet most fogadni. Ez a szorzó tegnap 19:00 óta 0,50 egységet esett, ami azt jelenti, hogy 2,15 volt az opening line. Bizakodom, remélem a tegnapi német meccs után itt nem látok meglepetést.

Vitesse – Utrecht (20:45)
Tipp: Vitesse (Ki jut tovább?) odds:1,65 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: