b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Vitesse – Utrecht – 19:45

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a fináléba a csapat, ha nyer, vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A második prémium elemzés esetében egy holland bajnokit emeltem ki a sűrű kínálatból. A választásom egyik legfőbb indoka, hogy a holland bajnokik rendre gólokban gazdagok és most két olyan együttes találkozik egymással, akik szinte minden tétmérkőzésükön gólt szereztek a bajnoksásgban.


Ami azt illeti a mérkőzésen leginkább a látott statisztikai adatokban, ill. a várható gólszámadatokban bíztam. Ami látható, hogy mindkét oldalon kevés a hiányzó ám egy középpályás, ill. egy védő hiányzik eltiltása miatt a mérkőzésről. A két együttes szinte fej-fej mellett halad a bajnokságban, hiszen a hazaiak a 4. helyet, míg a vendégek az 5. pozíciót foglalják el a tabellán. A gólokat tekintve is szinte azonosak az értékek, hiszen 16:12, ill. 16:11 a két csapat gólkülönbsége.

A várható gólszámadatok alapján 1,98, illetve 1,77 a két csapat mutatója.

Mindenképp gólokban gazdag mérkőzésre számítok. (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

Mivel eddig szinte mindkét csapat képes volt gólt szerezni, ill. a legtöbb meccsen gólokat is kaptak, ez számomra megalapozza a gólváltás tényét. Mivel a szorzók 1,50-es határon rakhatóak, ezt viszonylag elfogadhatónak tartom és erre “B” kategóriába ajánlok fogadást.

Vitesse – Utrecht Fogadási Határidő : 19:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds : 1,50 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: