b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Vitesse – Utrecht – 01/12 18:45

(L-R) Christian Atsu of Vitesse, Davy Propper of Vitesse, Bertrand Traore of Vitesse, Kelvin Leerdam of Vitesse during the Dutch Eredivisie match between Vitesse Arnhem and Ajax at Gelredome on April 6, 2014 in Arnhem, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

A Vitesse – Utrecht mérkőzés meghirdetett kereteit megvártam és látva a névsorokat nincs kétség abban, hogy a legjobb játékosok léphetnek ma pályára. A hazaiak eddig igencsak jól szerepelnek és tizenöt fordulót követően 10-2-3-as mérlegükhöz egy 26:12-es gólkülönbség párosul. Az Utrecht ezzel szemben nem teljest valami fényesen és a csapat gyengeségét leginkább a védekezésben kell keresni, ugyanis a vendégek immáron huszonhárom kapott gólnál tartanak.

xG (Várható gólszámadat)
2.311.45
Várható végeredmény : 2-1

 

A vendégek mutatója egyébként korántsem olyan rossz, mint ahogy a tizedik helyezésük ezt mutatja. Ugyanis a lejátszott mérkőzésekből mindössze három alkalommal fordult az elő, hogy ne szereztek volt pontot. A támadósor igencsak hatékony, bár a rúgott húsz gól nem épp a legerősebb mutató a bajnokságban. A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre van realitás, ráadásul a kiemelt predikciók közt is megtalálható a mérkőzés, hiszen a gólváltás esélye 68%. Mivel ma mindkét félnek szüksége lenne a pontokra , így aligha lesz egy kevés gólos 0-0, 1-0, 0-1 , vagy 1-1-es mérkőzés, ráadásul a holland bajnokságra ez nem is igazán jellemző. A csapatok legutóbb 2019 októberében találkoztak egymással, ez pedig számomra nem releváns információ, de akkor is 2-1-es győzelmet aratott a Vitesse. A vendégek az idegenbeli mérkőzéseiken szinte minden alkalommal betaláltak, ám gólt is kaptak, míg a hazai együttes két egy rúgott góllal záruló mérkőzést leszámítva rendre két vagy több gólt szerzett. Egy szó, mint száz a találkozón reális érték van a gólokban és a fogadóirodákban látható 1.90-es szorzót én bátran ajánlom fogadásként. Kockáztatni ma nem akarok, ezért csak 2.5 egységgel húzom be az opciót.

Predikció : 
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
Odds: 1.90Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: