b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Vitesse – Groningen

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a fináléba a csapat, ha nyer, vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A mai kínálat sem a legmegfelelőbb, ennek ellenére egy mérkőzésben biztos vagyok, amely a holland bajnokság EL rájátszásában zajlik. A pályán a Vitesse és a Groningen, akik 2-1-s eredménnyel fordulnak.


I Vitesse – Groningen I

 

A Vitesse teljesen más játékot mutatott az előző meccsen, mint amit láthattunk tőlük a bajnokságban. A csapat ráakart ülni egy biztosabb eredményre, majd mikor 2-0-ra elment a Groningen, akkor felébredtek és gyors gól után következett a látott védekezünk 30 méteren stratégia. Ez bevált félig, hiszen 2-1-el zártak és most hazai pályán fogadhatják a Groningent.

A statisztikai adatok alapján a Vitesse a legjobb helyen jutott be a rájátszásba és hazai pályán 17 forduló alatt 10-6-1-s mutatót alakítottak ki. Ami a gólszerzést illeti 2,62-s mutatót sikerült kialakítani 17 mérkőzést követően, ami 2-3 gólt jelent mérkőzésenként. A vendégek idegenben pocsékul teljesítettek, viszont a védekezésük az egyik legkevesebb gólt hozta össze, ezért őrültség lenne itt most is egy overre pakolni. Ami viszont beszédes, hogy 17 idegenbeli mérkőzésen 3-5-9 a csapat mutatója.

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a fináléba a csapat, ha nyer, vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A hiányzókat tekintve mindkét oldalon a legjobb keretek találkozhatnak egymással, hiszen a hazai oldalon ugyan vannak kérdőjelek, de sajtóértesüléseim szerint a legjobbak a csapatban lesznek. Hazai/idegenbeli mutatók alapján egyértelmű, hogy a Vitesse van előnyben. Ráadásul most ott van az a tényező, hogy csak akkor juthatnak tovább, ha nyernek. Ilyen feltételek mellett én nagyon bizakodó vagyok. Ugyan leptek már meg holland csapatok, de most úgy érzem, hogy mint statisztikailag, mint végiggondolva ezt a meccset itt hazai győzelemnek kell születni. Egész szezonban jól teljesített hazai pályán a Vitesse, míg a Groningen idegenben alig szerzett pontot, nemhogy győzelmet. Úgyhogy bizakodó vagyok és ismételten “B” kategóriába sorolva ajánlom a hazaiak sikerét!

Vitesse – Groningen (20:45)
Tipp: Vitesse (Játékidő eredménye) odds:1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: