b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Vitesse – Feyenoord

Képes ma is győzelemmel zárni a Feyenoord?I (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk harmadik részében a hazai pályán fantasztikusan teljesítő Vitesse mérkőzésére ajánlanánk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
70 nyertes – 39 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is kitart a Vitesse hazai sikersorozata, vagy az amúgy idegenben botladozó Feyenoord nyerni tud? (Fotó: Getty Images)

I Vitesse – Feyenoord I

A Vitesse fantasztikus szezont fut és jelenleg az együttes az 5. pozíciót tölti be a tabellán. Ma az a Feyenoord lesz az ellenfelük, akik ugyan a dobogó harmadik fokát töltik be, de ezen kívül idegenben nagyon gyengén szerepelnek és mindössze 3 győzelmük van.

A Vitesse hazai pályán 12 mérkőzést követően 8-3-1-s mérleggel rendelkezik és mindössze az Ajax ellen maradtak alul a bajnokságban. A Feyenoord idegenben pocsékul teljesít, vajon borítékolható ma is a vendégek botlása?

A Feyenoord utóbbi időben botlott idegenben a Groningen, Excelsior és Zwolle ellen is. Ez ma is benne lehet a pakliban és érdemes 66,66%-s eséllyel indulni a fogadóirodákkal szemben, hiszen egy kétesélyes fogadást favorizálunk a mérkőzésen.

Vitesse – Feyenoord (14:30)
Tipp:Vitesse, vagy döntetlen (Kétesély) odds:1,83 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: