b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Utrecht – Vitesse

A Vitesse egész szezon során remekül teljesített, de hazai pályán mutatott teljesítménye különlegesen jónak mondható. Ma csak akkor juthat tovább a fináléba a csapat, ha nyer, vajon sikerül nekik? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A “gold” szolgáltatásunk keretein belül ma ismét egy tartalom kerül publikálásra és egy holland mérkőzéssel készültem. A találkozón hasonló az elképzelésem, mint a 16. elemzéssel kapcsolatban és most sem bízom abban, hogy itt nagy csörte lesz.


I Utrecht – Vitesse I

 

A két csapat első mérkőzése következik, méghozzá az EL rájátszás döntőjében. Lényegében ma annyi lesz a kérdés, hogy hazai pályán az Utrecht tud-e nyerni, vagy sem. A Vitesse keretértékileg drágábbnak és erősebbnek mondható a mai ellenfelénél és ha a Groningen elleni védekező futballt fogják preferálni ismét a vendégek akkor itt nem szakad ki a gólzsák.

Statisztikai adatok alapján egyébként 0,89, illetve 1,56 a csapatok várható gólszáma. Ami annyit tesz, hogy maximum 3 gólos mérkőzésre van kilátás. 

A Vitesse előző mérkőzésbeli győzelmével sikerült profitálnunk. Ma ismét idegenben lép pályára a csapat, ahol már az előző fordulóban is egy defenzív futballt játszott a csapat. Ma vajon más lesz a felfogás, vagy ismét szűkölködni fognak a csapatok a gólokkal? (Fotó: Pro Shots/Sipa USA)

A statisztikai adatok alapján egyértelműen látszik a helyzet, hogy a Vitesse a favorit már ezen a mérkőzésen is, bár azzal nem értek egyet, hogy egy oda-visszavágós mérkőzésen már így favorizáljanak egy csapatot. A fogadóirodák folyamatosan csökkentik a vendégek szorzóját, pedig a keretből Gong és Kruiswijk biztosan hiányozni fog, illetve rajtuk kívül még 6 játékos játéka kérdéses. Egy szó, mint száz a holland bajnokság mérkőzéseinek köszönhetően most is alacsonyak a szorzók az over opciókra, ezért ilyen esetekben érdemes az under/alatt opciókat favorizálni. Itt a rájátszásban szinte mindig bejöttek a mostani meglátásaim, sőt az sem biztos, hogy ma képes lesz mindkét csapat gólt szerezni. Ezért én ismételten a 3,5 gól alatti opciót favorizálnám, amelyre most 5 egységgel ajánlok fogadást. A szorzó nem a megszokott és inkább minimálisnak mondható, de 1,55-s szorzóért cserébe szerintem nyertes fogadás alakulhat ki este.

Utrecht – Vitesse (20:45)
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: