b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Utrecht – AZ Alkmaar – 18:30

A második elemzés esetében leginkább a gólszám adatokra hagyatkoztam és nagyon bízom benne, hogy ma sem okoznak csalódást ezek a statisztikai adatok.


A holland bajnokságról többször elmondtam már a véleményem, hogy az idő előrehaladtával egyre jobban védekeznek a csapatok, ám továbbra is ott van az a tényező, hogy rengeteg gól születik a mérkőzéseken és még mindig az offenzív futball dominál. A védekezésben az Ajax és a mostani AZ Alkmaar toronymagasan kiemelkedik, hiszen előbbi mindössze nyolc, utóbbi kilenc gólt kapott tizenhárom fordulót követően. Ami viszont mindenképp érdekes lesz, hogy az AZ Alkmaar mostani ellenfele az a bizonyos Utrecht lesz akik azért otthon ritkán maradnak rúgott gól nélkül. A két együttes keretében alig van hiányzó és nagy kérdés, hogy a vendégek mennyire fogják komolyan venni a mostani találkozót a jövőhéten megrendezésre kerülő EL mérkőzésük miatt.

A statisztikai adatok alapján a hazai csapat 3,0 , míg a vendégek 2,0-ás átlaggal rendelkeznek a rúgott gólokat tekintve. Ám ezt egyensúlyozza némileg a kapott gólok átlaga, az AZ Alkmaar 0,5, míg a házigazdák 0,66-os mutatóval rendelkeznek a kapott gólokat tekintve.

A hazaiak ma is betalálhatnak, ill. pontot is szerezhetnek. Mindenképp egy izgalmas találkozóra van kilátás.. (Fotó : FC Utrecht)

A gólszámadatok alapján tehát egyáltalán nem biztos az, hogy itt ma a felek egy hatalmas overt alakítanak ki. Erről leginkább az under/over eredmények tudnak leginkább példát szolgálni, hiszen a hazaiak tizenhárom mérkőzést követően tíz alkalommal zártak 2,5 gól felett, míg a vendégek mindössze nyolc alkalommal. Számomra ezért nem reális az összesített gólokra fogadni és lényegében bíznék abban, hogy a két együttes betalál. Az Utrecht ezt hazai pályán eddig rendre megtette és ugyanezt lehet elmondani a vendégekről is. Úgyhogy bizakodóan várom ezt a találkozót és úgy érzem, hogy 1,57-es szorzóért mindenképp fogadni kell a gólváltásra.

Utrecht – AZ Alkmaar Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: