b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Twente – Heracles – 20:00

Papíron egy izgalmas és gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás, ezért a gólváltást favorizálom a mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzés esetében egy holland bajnokit emeltem ki a kínálatból. Több érv és statisztikai adat is sorakozik a megosztott ajánlás mellett és nagyon bízom benne, hogy ismét sikerül nyereséggel zárnunk.


A mérkőzés igencsak izgalmas lehet, hiszen a hazai együttes remek formában van és immáron 6 fordulót követően veretlen és 3-3-0-s mutatója van a csapatnak. A vendégek esetében sem beszélhetünk rossz teljesítményről, a Heracles 2-2-2-s mutatóval rendelkezik és jelen állás szerint még nagyon közel vannak egymáshoz a felek. A holland bajnokság köztudott, hogy nem a védekezésről, hanem inkább a nyílt és több támadással tarkított mérkőzéseiről híres. Erre a legmegfelelőbb példa a hazaiak mutatója, akik 6 mérkőzés alatt 13:8-s gólkülönbséget alakítottak ki, tehát 21 gól esett a bajnokijaikon. A vendégek esetében 18 találatról beszélhetünk.

A statisztikai adatok és a várható gólszámadatok alapján 2,01, illetve 1,53 a két csapat mutatója. Tehát a 2-1-s eredmény reális lehet, ám a hollandok esetében teljesen felesleges a pontos végeredményekre tippelni.

Papíron egy izgalmas és gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás, ezért a gólváltást favorizálom a mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

A másik érdekes tényező, hogy mindkét oldalon vannak hiányzók, bár kevesen. Ám ami ennél is fontosabb, hogy mindkét keretben szinte csak védők és középpályások vannak a hiányzólistákon. A két együttes 6 bajnokiját nézve a hazaiak 1 találkozót leszámítva rendre gólt szereztek és amikor gólt szereztek akkor gólt is kaptak. A Heracles szempontjából pedig 4 találkozón sikerült gólt szerezniük, ám érdemes kiemelni, hogy az utóbbi két mérkőzésén igencsak biztató teljesítménnyel rukkolt elő az együttes. Egy szó, mint száz a hazai együttesben Vuckic, Cantalapiedra, Gonzalez, Busquets négyesre biztosan lehet számítani. A vendégeknél pedig az előző fordulóban parádézó Dessers és van der Water duó szinte garantáltan a pályán lesz, ám rajtuk kívül Konings, Junior, Merkel és Kiomourtzoglou játékára is lehet számítani. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, a hazaiak szinte minden meccsükön gólt szereztek, ám rendre kaptak is. A vendégek kiváló formában érkeznek, ráadásul ahogy már a fentiekben említettem mindkét oldalon leginkább a középpályáról, illetve a védelemből vannak hiányzók. Ezért én a gólváltást favorizálom most a mérkőzésen ami a két együttes legutóbbi két találkozóján rendre megszületett.

Twente – Heracles Fogadási Határidő : 20:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds : 1,50 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: