b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Sparta Rotterdam – Ajax – 14:30

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont az előző mérkőzést látva nem írnám le a ciprusiakat. (Fotó : Getty Images)

A véghajrához érünk az augusztusi gold szolgáltatásban és ennek megfelelően szeretném kellőképp megnyomni a végét. Az első elemzésem esetében egy holland bajnoki került kiválasztásra, ahol leginkább a statisztikai adatokra alapozva hoztam meg a döntésem.


Sparta Rotterdam – Ajax I

A találkozó első ránézésre lefutottnak tűnik, viszont aki ismeri az idei teljesítményét a Sparta Rotterdamnak, az nem lepődik meg azon a tényezőn, hogy fenntartásokkal kezelem a vendégek győzelmét, ill. alacsony (1,25) szorzóját. Ami azt illeti a hazai csapat 4 fordulót követően még mindig veretlen és a 3. helyen állnak. Hatalmas erőssége az együttesnek a támadósora, amely eddig minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni, ráadásul 2,5 gólos átlaguk van. A védelmük nem a legjobb, hiszen 6 gólt hozott össze már ilyen rövid idő alatt. Na most az Ajaxot senkinek sem kell bemutatni, a mostani szezonban máris látszódik, hogy ugyanaz az offenzív futballt használja a vendégek trénere és 3 mérkőzés alatt 11 gólt szereztek már idén

A várható gólszámadatok alapján 1,89, illetve 3,32 a két csapat mutatója. Ami 1-3, 2-3-s eredmény realizál számomra.

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont a házigazdák remek formában vannak és jelenleg veretlenek. Vajon képes lesz az Ajax most is begyűjteni a 3 pontot? (Fotó : Getty Images)

A két csapat támadósora tehát igencsak aktívnak és termékenynek mondható, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy szerdán még az Ajax az BL-ben mérettette meg önmagát ahol ugyan nyerni tudtak az APOEL ellen, ám fáradtabbak lehetnek ez a mérkőzés miatt. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján 4-5 gólos mérkőzésre van kilátás. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a 3,5 gólos line-t megfigyelve az Ajax eddig mindhárom mérkőzésén teljesítette az overt, míg a Sparta Rotterdam 1 gól híjján mind a négy fordulóban hozta a 3,5 gól feletti opciót. A hazaiak motiváltak lehetnek, míg az Ajax támadósor hatékonyságát nem kell bemutatni senkinek. A hazai oldaltól várok legalább 1 gólt, bár az előző fordulóban mikor fogadtunk rájuk játszi könnyedséggel szereztek 2 gólt. Úgyhogy bizakodó vagyok és az ajánlásom a találkozón a 3,5 gól feletti opció lenne, amelyre 1,66-s szorzóért megéri fogadni.

Sparta Rotterdam – Ajax (14:30)

Tipp: Több, mint 3,5 gól (Összesített gólszám) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: