b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Graafschap – Ajax

A társak is azon vannak, hogy Tadic gólkirály legyen. Erre minden esélye adott, hiszen a házigazda gondolatban már az osztályozóra készül. (Fotó : Getty Images)

A mai munkánkat egy holland bajnokival kezdjük, amely a 2018/2019-s szezon zárófordulójához köthető.


I Graafschap – Ajax I

 

A szorzókat elnézve egyértelmű favorit az Ajax és ez nem is csoda, hiszen bajnokként érkeznek az utolsó mérkőzésükhöz. Gólarányuk sokkal jobb, mint a 3 ponttal kevesebbet szerző PSV Eindhovenétől és lényegi kérdések ezzel eldőltek. A mai ellenfelük kiesőzónából kényszerül osztályozót játszani és véleményem szerint ki is eshet a csapat az első osztályból. Ha igazak a sajtóértesülések, akkor ma a hazaiak keretében többen is pihenőt kaptak az osztályozós mérkőzések miatt, míg a vendégektől szinte a teljes keret adott, hogy egy szép sikerrel, örömfocit játszva és úgymond utoljára együtt láthassuk ezt a fantasztikus csapatot. A mai opcióm viszont nem ezzel kapcsolatos, hanem inkább a vendégek egyik játékosában találtam értéket, aki név szerint Dusan Tadic.

A szerb támadó játékára ajánlok fogadást, méghozzá a góljaira. Most kiemelem, hogy ez a tipp, több mint rizikós, de érzek annyi affinitást a támadó játékában és nem mellesleg a gólkirályi cím elhódításában, hogy ma legalább kétszer betaláljon, amit az utóbbi bajnokikon rendre megtett! 

A társak is azon vannak, hogy Tadic gólkirály legyen. Erre minden esélye adott, hiszen a házigazda gondolatban már az osztályozóra készül. (Fotó : Getty Images)

Kíváncsi leszek a mostani mérkőzésre, hiszen nyitott maradt a kérdés a gólkirályi cím elérésében. Tadic előző mérkőzésen is 2 góllal vette ki a részét és látható, hogy a társak megpróbálják azt elérni, hogy a 30 éves támadó gólkirály legyen a szezonban. Minden egyes kapu előterében lévő helyzet az ő játékra van kiélezve, végig őt keresik passzokkal a társak és nem mellesleg, adott büntetőhelyzeteket is ő értékesítheti, amit kiváló százalékkal tesz meg. Összességében ma minden esélyük adott, hiszen legutóbb 8-0-s győzelmet arattak a Graafschap elleni mérkőzésen a vendégek, de látható, hogy több mérkőzésen is rengeteg gólt kapott a hazai csapat. Legutóbbi fordulóban már-már az osztályozóra való hangolódás volt látható és természetesen a pihentetés 6-1-s eredményt hozott a Vitesse ellen a hazaiaknak. Egy szó, mint száz amennyiben Tadic legalább két gólt szerez a mostani találkozón és de Jong nem lő gólt, akkor gólkirály lehet az Ajax támadója. Ez szerintem kellő motiváció, próbáltam a szimpla gólra is ajánlani fogadást, de 1,50-s szorzóért nem ajánlott ilyen opcióra fogadásokba merülni. Úgyhogy a bet365 portálon a “Játékos” menüben található “Több gólos játékosok” fülön, kiválasztottam Tadicot. Itt látható, hogy kerek 3,00-s szorzóért ajánlják a két gólt a szerb játékosra. Szerintem ebben mindenképp van érték és mivel a bankunk továbbra is adott, egy ilyen rizikós tippet bevállalok.

Graafschap – Ajax (19:30)
Tipp: Dusan Tadic (2 vagy több gólt szerez) odds:3,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: