Eredivisie : FC Twente – Heerenveen – 02/29 20:45

A “statisztikai adatokkal a fogadóirodák ellen” ingyenes sorozatunk mai ajánlása a következő mérkőzés lenne. A találkozó esetében a legjobb értéket az “Ajánlott predikciónál” osztottuk meg Önnel.

Segítség az adatok megértésében:
A táblázatban a csapatok hazai/idegenbeli mutatói kerülnek kiértékelésre és ennek megfelelően láthatóak a zárójeles részben, hogy adott csapat hányszor szerepelt eddig a bajnokságban a mostani felállásban. Ebből következtethetőek az alábbi %-os adatok, amelyek esetében látható, hogy adott csapat hány alkalommal szerzett gólt, hány alkalommal kapott gólt, hány büntetőlapot, ill. szögletet alakított ki átlagosan a mérkőzésein. Ezen kívül láthatja a várható gólszámadatokat is, amelyek alapján megpróbálunk a pontos végeredményre is következtetni. Majd a táblázat legvégén láthatja, hogy négyféle fogadási opció is kiértékelésre kerül és azok esélyességét is meghatározzuk. Ezt követően pedig az “Ajánlott predikció” látható. Ez az a megosztás, amit ajánlunk a mérkőzéssel kapcsolatosan Önnek, így ezt az opciót érdemes megfogadnia.


FC Twente
Lejátszott mérkőzések : 12
Heerenveen
Lejátszott mérkőzések : 11

Várható gólszámadat és végeredmény
Hazai csapat 1,78
Vendég csapat 1,72
Várható végeredmény 2-2
Kapott gól nélküli mérkőzések
25% 18,18%
Rúgott gól nélküli mérkőzések
25% 9,09%
Büntetőlapok száma
1,50 1,00
Szögletek száma
5,00 4,55
Opciók és azok esélyessége
1,5 gól felett 92%
2,5 gól felett 70%
Gólváltás 66%
9,5 szöglet felett 53%
Ajánlott predikció:
2,5 gól felett (Gólszám összesített)
odds: 1.66
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588