b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Den Bosch – G.A. Eagles

Vajon képes lesz hazai pályán kiharcolni a továbbjutást a Den Bosch? (Fotó : Getty Images)

A “gold” szolgáltatásunk keretein belül ma egy elemzés kerül publikálásra méghozzá az Eredivisie osztályozó elődöntőjének egyik mérkőzésére gondoltam.


I Den Bosch – G.A. Eagles I

 

A két csapat 2-2-s döntetlent ért el egymás ellen az első mérkőzésen és most a visszavágó következik, ahol lényegében szerintem nincs nagy kérdés. Ma biztonságra törekszem és szeretném megtartani ezt a hibátlan mérleget, hiszen igen 15/15-s mutatónk van, ami már 52%-s profitot jelent számunkra. A mostani mérkőzés számomra annyiban kérdés, hogy a Den Bosch mely arcát fogja mutatni, ha azt amit láthattunk tőlük a szezonban, akkor itt simán nyernek, viszont, ha az előző mérkőzésen látottakat, akkor komoly bajba is kerülhet a csapat.

Ugyan 2-2 lett az első mérkőzés, de a Den Bosch végig védekezett és 6 helyzetet alakított ki. Bár ez remek helyzetkihasználást jelent részükről, hiszen így is szereztek 2 gólt, de csak a büntetőt rontó Van Moorselnek köszönhető az, hogy nem 3-2- lett a végeredmény.

Vajon képes lesz hazai pályán kiharcolni a továbbjutást a Den Bosch? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyértelmű, hogy a Den Bosch hazai pályán esélyesebbnek mondható, ráadásul a két csapat nem is olyan rég május 3-án találkozott egymással akkor 2-0-ra nyertek a hazaiak. Az ajánlásom ennek is köszönhető és szerintem ma hazai pályán ez a csapat nem fogja elpocsokélni a lehetőségeit. Amiben bízok az, hogy az előző mérkőzéssel ellentétben, kevesebb gól fog születni. Statisztikai adatok alapján 2-3 gólos ez a meccs, de az sem kizárt, hogy a Den Bosch hazai pályán kivédekezi a meccset és 0-0-val zárnak. A szorzók mivel alacsonyak az over opciókra, ezért érdemes belefektetni egy under/alatt kimenetelre , ezért a 3,5 gól alatti opciót ajánlom fogadásként. Ugyan nem szeretem az under opciókat, abban viszont nagyon bízom, hogy az előző meccset leszámítva ez a két csapat nem játszott nagy over meccseket. Úgyhogy sok fog múlni az első félidőn, de remélem, hogy most a fogadóirodák elnézték a “határokat”.

Den Bosch – G.A. Eagles (18:30)
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,58 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: