b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam – 18:30

A hazaiak az esélyesebbek, ám semmiképp sem leírandó a remek támadószekcióval rendelkező Sparta Rotterdam csapata! (Fotó : Getty Images)

A mai első “gold” elemzés esetében az AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam kettős mérkőzésére ajánlok fogadást. A fogadásom alapja a vendégek remek mutatóiban rejlik és elnézve azt, hogy milyen kvalitású támadókkal rendelkeznek, igencsak nehéz mérkőzés vár az AZ Alkmaar csapatára.


I AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam I

A mérkőzésen a jelenlegi 7., illetve 6. helyezett mérkőzik meg egymással. A Sparta Rotterdam mérkőzéseit immáron a 3. fordulója favorizálom, hiszen a vendégek igencsak gólerősnek mondhatóak, ám a védelmük borzasztóan teljesít. Az Alkmaar otthon eddig veretlen, ám mindenképp élniük kell a kialakult helyzeteikkel, hogy ne úgy járjanak, mint a Groningen ellen.

A várható gólszámadatok alapján 1,89, illetve 1,66 a két csapat mutatója, tehát 1-1 gól várható a felektől.

A hazaiak az esélyesebbek, ám semmiképp sem leírandó a remek támadószekcióval rendelkező Sparta Rotterdam csapata! (Fotó : Getty Images)

A Sparta Rotterdam játékosairól elmondható, hogy képesek akár nagyobb arányú hátrány esetén is azt a futballt játszani és erőltetni, amit tudnak. Ennek köszönhetően minden egyes mérkőzésükön gólt szereztek, ám érdekes tényező az is, hogy gólt is kaptak. Ami szintén érdekes tényező, hogy eddig az Alkmaar 4 mérkőzésen 7 gólt szerzett, ám mindössze 1 találkozón kaptak gólt, akkor is kettőt. Viszont a vendégek eddig képesek voltak az Ajaxnak és a Feyenoordnak is gólt lőni, úgyhogy nem hinném, hogy kivétel lenne ez alól az Alkmaar csapata. Ezért a gólváltást favorizálom most a mérkőzésen és szerintem ez az opció igencsak magabiztosan zöldülhet. Úgyhogy bizakodó vagyok és “B” kategóriában ajánlom az opciót fogadásként. Remélem, hogy nem tréfálnak meg a felek.

AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam (18:30)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,65 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: