b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eredivisie : Almere – Cambuur

Az előző mérkőzésen 2-2-s döntetlent értek el. Most is hasonló gólokban gazdag mérkőzésre számítok. (Fotó : Getty Images)

Az Almere – Cambuur 2-2-s döntetlen után találkozik egymással az osztályozón. Lényegében ma a hazaiaknak áll a zászló, de a Camburr egy igencsak gólerős csapatnak mondható.


I Almere – Cambuur I

 

A szorzók tekintetében nem sikerült jobb opciót kialakítanom és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy itt ma 3-4 gólt szereznek a csapatok. Ami biztos, hogy a Cambuur támadósora igencsak hatékony és hasonló a házigazdáké is. Viszont a vendégeknek egy hatalmas hajrát kellett nyomni az utolsó hetekben, hogy elérjék a 10. (rájátszást érő helyet). Az Almere a 7. helyen végzett és a mostani ellenfelével, ahogy már a bevezetőben is említettem 2-2-s döntetlent értek el fordított felállásban.

A vendégek a  10. helyet az első helyezett Twente elleni döntetlennel biztosították be, ahol 2-2-s eredményt hoztak össze a felek. Az Almere 1,72, míg a Cambuur 1,55-s átlaggal rendelkezik a várható gólszámadatok alapján, az-az 2-3 gólos mérkőzésre és gólváltásra lehet számítani a találkozón.

Az előző mérkőzésen 2-2-s döntetlent értek el. Most is hasonló gólokban gazdag mérkőzésre számítok. (Fotó : Getty Images)

Kíváncsi leszek a mostani mérkőzésre, hiszen nyitott maradt a kérdés az első mérkőzés után, ráadásul a vendégek hihetetlen formába kerültek az utóbbi 6-7 fordulóba. Rendre 2, vagy több gólt szereztek és élcsapatok ellen szereztek legalább egy pontot. Az Almere ezzel ellentétben a végére kiengedett, bár hazai pályán ők is hozták az utolsó fordulókat. Egy szó, mint száz itt ma nem lehet leengedni egyik csapatnak sem, sőt az eredményre sem ülhetnek rá. Úgyhogy egy nyílt sisakos, támadásokkal és helyzetekkel tarkított mérkőzésre számítok, amelyben a gólváltás, mint opció helyt állhat. Úgyhogy erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva. Ami jó hír lehet, hogy ebben a feleállásban még novemberben a felek 2-1-s döntetlent értek el.

Almere – Cambuur (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: