Eredivisie : Ajax – Vitesse

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és elsőként egy holland bajnoki találkozóval kezdenénk, ahol a fantasztikus idényt “futó” Ajax mérkőzésére ajánlunk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
111 nyertes – 68 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A Real Madridot és a Juventust is kiejtő Ajax, most a bajnokságban kell, hogy megmutassa. Nehéz mérkőzésre van kilátás, ahol mi a gólokkal kalkulálunk. (Fotó : Getty Images)


I Ajax – Vitesse I

A bajnokságban kiélezett “harc” folyik az Ajax és a PSV között, akik azonos pontszámmal (77), osztoznak az első és második helyen. Lényegében ami az Ajax elsőségét jelenti, hogy jobb a gólarányuk és rekordot dönt lassan az amszterdami csapat, hiszen 107 rúgott góljuk van. Mindezek mellett tudhatjuk, hogy a hazai együttes a Bajnokok Ligájában az elődöntőbe került, ahol elsőként a Real Madrid, majd legutóbb a Juventus ellen jutott tovább.

A statisztikai adatok alapján a gólszerzéseket tekintve az Ajax hazai pályán 4,13, míg a Vitesse idegenben 1,33-s átlaggal rendelkezik. Az Ajax több hazai mérkőzésén is 3-4, vagy több gólt szerzett, míg a Vitese 31 mérkőzésen 3,4-s gólátlaggal rendelkezik. A hazaiak a 31 mérkőzésükből 19 alkalommal overeztek a 3,5 gólos határon, de hazai környezetben 15 mérkőzésen 13-2 az over mutatójuk. 

Mindkét csapat a legjobb kezdőivel léphet ma pályára és igazából egyik oldalnak sincs indok a pihentetésre. A hazaiak győzelmében “biztosak” vagyunk, hiszen hazai pályán ennek az Ajaxnak nyerni kell, főleg ilyen tényezők mellett, viszont nem szabad elfeledni azt sem, hogy a Vitesse milyen szezont fut 2019-ben és legutóbb több nagyobb csapatot is megfogtak. Így volt a PSV Eindhoven elleni 3-3-s mérkőzésen, de az AZ Alkmaar elleni 2-2-s döntetlen is remek teljesítménynek minősül. Egy szó, mint száz kiindulva a statisztikai adatokból, amely alapján akár az Ajax 3-4 gólt is szerezhet számunkra nincs kérdés és egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. Ugyan “rizikós” egy 4-5 gólos ajánlásra fogadni, de a Vitesse egy rúgott gól esetén bőven esélyessé teheti a megosztott ajánlásunkat, amely a 3,5 gól feletti opció lenne.

Ajax – Vitesse (20:45)
Tipp:Több, mint 3,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588