b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ennek a fele sem tréfa!

{"subsource":"done_button","uid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1614792808748","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1617214348179"}

Az előző kilenc hétben igencsak meggyőző eredményekkel teljesített a szolgáltatásunk (amelyekről hétről-hétre olvashatott a híreink között) és a remek eredményekkel záruló februári hónap után, a márciusi hónapunk is nyereséggel zárt! Mivel ilyen sikereket értünk el az elmúlt időszakban szeretnénk ismét kedvezni azoknak, akik tervezik a prémium szolgáltatás igénylését, vagy épp a meglévő előfizetés megújításán gondolkodnak. Ugyanis április első napján egy három hónapos ajánlattal rukkolunk elő, amely ápr. 1. és jún. 30. közötti időszakra vonatkozik. A szolgáltatást természetesen egyfajta kedvezménnyel lehet igényelni, hiszen 29.997 Ft helyett 20.000 Forintos áron lehet hozzájutni a kedvezményes szolgáltatásunkhoz! Az igényléssel Ön teljeskörű hozzáférést kap a statisztikai rendszerünk minden egyes adatához, ezenkívül pedig természetesen az elemzéseink, élő tippjeink megtekintésére is jogosult lesz.

A kedvezményes szolgáltatást mindössze egy napig (2021. ápr. 1.) lehet igényelni!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Mit mondanak akik már előfizettek?

K. György
K. György
Tovább olvasom
"Több oldalon próbálkoztam már, de messze ők a legeredményesebbek és legmegbízhatóbbak. Tényleg produkálják a hírdetett eredményeket, sokszor túl is szárnyalják azt. Bármilyen problémád, kérdésed van azonnal segítenek. Személy szerint maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom őket!"
Sz. Balázs
Sz. Balázs
Tovább olvasom
"Részletes elemzések, jó hangulatú csoport. Ami a legfontosabb, hogy profitàbilis! Sok helyen voltam màr, de nem véletlen hogy lassan egy éve itt vagyok! Jani munkàja előtt le a kalappal, nem semmi! Köszönöm."
K. Roland
K. Roland
Tovább olvasom
"Rengeteg csoportot kipróbáltam már, de mind csalódás volt. Ellenben ti profik vagytok és végre pluszban vagyok a tippmix terén."
Előző
Következő

Kedvezményes prémium szolgáltatás

20000 Ft / ÁPR 1. - JÚN. 30.
  • Korlátlan hozzáférés
  • Korrektség és megbízhatóság
  • Statisztikai rendszer korlátlan használata
  • xG (várható gólszám előrejelzések)
  • Prémium elemzések
  • Élő tippek
  • Speciális tippek
  • Email alapú konzultáció
  • Bankrollmenedzsment és stratégia
2021. ápr. 1.

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

Győződjön meg a szakértelmünkről!

Tekintse meg a legfrissebb elemzéseinket és döntsön helyesen!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: