b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Az előző héten ismét “kaszáltunk” az elemzéseinkkel!

Rengeteg meglepetéssel indult a 2021-es év és az első hét számunkra sem volt a legerősebb, ám a második hetet már teljesen más felfogással indítottuk. Leszűkítettük a labdarúgás elemzéseink számát és más sportágak felé nyitottunk, pontosabban az amerikai futball, kosárlabda elemzéseket preferáltuk. Az eredményesség pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen január 11. és január 17. között tizenhét elemzést publikáltunk, amelyekből tizenegy nyert 2.28-as átlagszorzókon. Ez a produktum +10.69 egységnyi profitot jelent számunkra átlag 2.41 egységes téteken.

Pár elemzés az előző hétről..

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: