Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Előfizetői útmutató

Az előfizetési folyamat igencsak egyszerű, viszont szeretnénk segíteni egy kisebb kép összeállítással, amelyben végigvezetjük az előfizetés igénylésének folyamatát lépésről-lépésre!


  1.  Előfizetése megkezdéséhez, a kezdőlapunkon a menüpontokban megtalálható “Előfizetés” menüpontra kattintva érhető el az Előfizetési oldalunk. Ezen a menüponton belül négy “alkategóriát” is megtalálhat. Először két útmutatót, amelyet most néz, illetve az “Oldal kezelési útmutatót”, amelyben az elemzések megnyitásának folyamatát láthatja. Ezután a kosár menüpontot (a már igényelt szolgáltatások listája), illetve a pénztárt, ahol véglegesítheti a rendelését. Amennyiben viszont még nem rendelt tőlünk, az előfizetését lépésről-lépésre végig kell vinnie a következő módon.

  2.  Az “Előfizetés” menüpontra kattintás után megjelennek Önnek a szolgáltatásaink listái. Igazából nincs nehéz dolga, hiszen havi bontáskora van osztva a “Challenge”, “Statisztikai rendszer” és a “Gold” szolgáltatásunk is.  Ha sikerült döntetnie, kattintson az “Előfizetés” gombra és az oldalunk automatikusan tovább lép a megrendelésének második szakaszára. A második szakaszban a szolgáltatás oldalát láthatja, ahol a “Kosárba teszem” gombra kell kattintania.


  3. Következő lépésnél már a “Kosár” menü oldalsávja nyílik fel Önnek, ahol három opció közül választhat. Akár azonnal a pénztárhoz juthat, de ezen kívül a kosár, illetve további vásárlásokhoz is juthat.


  4. Ezután már a “Pénztár” menüpontunkhoz ér, ahol a számlázási adatait a bal oldali részen szükséges megadnia a feltüntetett kérések szerint. (Vezetéknév, Keresztnév, Lakcím stb.) Illetve a második képen láthatja, hogy mit is rendelt, illetve a fizetési formát és a szolgáltatásunk elérhető formalitását. Ennél a résznél fontos kiemelnünk, hogy az 5. képen a kis üres “kockát” ki kell jelölni, hiszen ezzel fogadja el minden jogi tartalmát az oldalunknak. Így az Általános szerződési feltételeket, adatvédelmi szabályzatunkat és így tovább tehát a jogi oldalainkat. Ha ez megvan, akkor az oldalunkon a “Megrendelés Elküldése” gombjára kattintva az oldalunk egy rövid időn belül, egy visszaigazoló emailt és egy válaszablakot fog Önnek megjeleníteni, amennyiben az átutalást választotta. Ha pedig a bankkártyás fizetési módot választotta a weboldalunk az OTP Simplepay oldalára fogja navigálni, ahol a bankkártyájának adatainak megadásával igényelheti a megrendelt szolgáltatást.


  5. Ha sikeresen megrendelte a szolgáltatást, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot emailen keresztül, ahol a számlaértesítőjét, illetve adott esetben a “privát” chat linkjét is elküldjük Önnek.
    Fizetési tájékoztató: bankkártya (SimplePay)


    Reméljük, hogy így tudtunk segíteni és könnyebben eltud igazodni az előfizetői menünkben! Előre is köszönjük a bizalmat és reméljük, hogy sikeres és kiváló közös munkának örvendhetünk! 

2018-07-31
0