b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Előfizetnél?! Hadd mutassuk be a b&wtips szolgáltatásait!

Ha még nem ismernél minket, akkor szeretnénk neked bemutatni a szolgáltatásainkat. Ez azért is fontos számunkra, hiszen nem szeretünk “zsákbamacskát” árulni senkinek sem és véleményünk szerint ezzel a cikkel még átláthatóbbá tehetjük az érdeklődők számára a szolgáltatásainkat.

Összességében hat szolgáltatással rendelkezik a b&wtips szolgáltató, amelyből öt előfizetést havi, ill. éves díjjal is lehet igényelni, ill. van egy csomagunk, amely egyszeri előfizetést követően a szolgáltatásunk fennállásáig a tiéd lehet, tehát egyfajta örökös tagságot vásárolhatsz meg. Amit fontos kiemelnünk, hogy minden egyes szolgáltatás más és más bankrollal, másnéven tőkefelosztással dolgozik, viszont mindenütt a célunk az volt, hogy egy biztonságos stratégiát állítsunk fel és ennek köszönhetően egy rosszabb szériában sem kell aggódnod azon, hogy a tőkéd 20%-nál többet bukj. Persze ezek ritka alkalmak, de a sportfogadás velejárója a veszteség is és már jó itt a legelején leszögezni azt, hogy nem fog minden tippünk nyerni, sőt nem fog minden egyes hónapban nyereséget termelni a szolgáltatásunk számodra. A csatlakozás után mindenképp nagy segítség lesz számodra, hogy megosztunk veled egy pdf dokumentumot, amelyben mindent részletesen leírunk. Pontosabban, mire is kell ügyelned, hogyan oszd fel a tőkédet, hogyan fogadj és így tovább..

Most pedig térjünk rá a részletekre és kezdjük az alap szolgáltatással, ami a PRÉMIUM lenne:
Ezt a szolgáltatást gyakorlatilag már a kezdő sportfogadóknak is bátran ajánljuk, ráadásul itt érdemes megemlíteni azt is, hogy nem “kötelező” online fogadóiroda regisztrációval rendelkeznek, ugyanis a pre ajánlásaink 99%-ban megtalálhatóak a tippmix kínálatában is. Persze fontos kiemelnünk, hogyha Te a 2020-as években még mindig ragaszkodsz ahhoz, hogy a lottózókbba rakd meg a tippjeid, akkor a b&wtips szolgáltató nem lesz számodra megfelelő választás. Az prémium előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes és tartsd be az ajánlásainkat ,illetve ügyelj az ajánlott tőkefelosztásra. Döntő többségben labdarúgó mérkőzéseket favorizálunk, ám nem ismeretlen számunkra a többi sportág sem, így akár a tenisz, kosárlabda, kézilabda, jégkorong és amerikai foci stb. ajánlásokat is kézhez kapsz az előfizetésed során! Az elmúlt évek statisztikáit látva elmondhatjuk azt, hogy egy hónapban általánosságban 58-65% közötti találati aránnyal, ill. napi 1-3 tippel kalkulálhatsz. Ez persze kínálat függvénye is, hiszen lesznek olyan napok, mikor nem osztunk meg veled egyetlen pre és élő tippet sem, de lesz olyan is, hogy 5-6, vagy akár még több fogadást is publikálunk számodra. 

A következő szolgáltatás a PRÉMIUM GOLD lenne, amely az elmúlt évek legmagasabb profitját generálta számunkra és az egyik legnépszerűbb csomag az előfizetői közösségünkben:
Ez a szolgáltatás a PRÉMIUM kiegészítője, amely külön bet365 regisztrációval rendelkező előfizetők számára jött létre. A szolgáltatásban tehát hozzáférést biztosítunk számodra a prémium tippekhez, ill. láthatod a prémium gold ajánlásainkat is. Ez a szolgáltatás az egyik legalacsonyabb találati aránnyal rendelkezik, hiszen az átlag odds 7-12 között mozog évek óta, ám ez a magas szorzó jelenti a különbséget és az igencsak nagy profitot is esetünkben. A magasabb oddsokat rendre a fogadásépítő (betbuilder) segítségével alakítjuk ki és az elmúlt évek során nem egyszer sikerült már bezsebelnünk 40-50, vagy akár 100 feletti szorzóval rendelkező opciókat is. Elég hihetetlen számok ugye?! Mindezt pedig egy-egy meccsen tettük meg nem összekombinált szelvényeken. Az előfizetés igénylése után tehát alacsony találati aránnyal kell, hogy kalkulálj és itt a sportfogadás varianciája egy az egyben látható. Tehát lesznek olyan hónapok, amikor kiugró profitokat, akár tőke duplázást (pl. 2022. április) is sikerül összehozni, de lesznek olyanok is, amikor 20-30%-os veszteség alakul ki. Tehát ezt a szolgáltatást csak akkor ajánljuk neked, ha képes “bevenni a gyomrod” a negatív szériákat is! Ezenkívül amit érdemes tudnod, hogy havi szinten általánosságban 140-180 tippel kell kalkulálnod, tehát ez már némi “energiát” is fog igényelni részedről. Ami remek hír, hogy a tippjeink 100%-ban megtalálhatóak a bet365 kínálatában, ugye erre épül a szolgáltatás, úgyhogy ha van bet365 regisztrációd és szeretnél rövid-, illetve hosszútávon is nyereséggel zárni, akkor érdemes megfontolnod a PRÉMIUM GOLD szolgáltatásunkhoz való csatlakozást. Összességében tehát, ami fontos, hogy légy végig kimért, tartsd a bankrollt, fogadj mindenre amit mi ajánlunk és ne szállj el ha nyerőszéria van, ill. ne dőlj a kardodba, ha épp egy negatív sorozat jön veled szembe. A szolgáltatást mindenképp tapasztalattal rendelkező sportfogadóknak ajánljuk!

A folytatásban jöjjön a PRÉMIUM TICKET előfizetésünk:
A szolgáltatásban döntő többségben 2-3 mérkőzésből álló szelvényeket osztunk meg, amelyek dupla körüli szorzókat alakítanak ki. Ez egy új szolgáltatás 2022-ben, amit a kezdetekben “csiszolgatni” kellett, de az elmúlt hónapokban már szép számmal termelte a profitot az előfizetőink számára. Ezért nem is szeretnénk kiindulni az idei év statisztikáiból, de egyértelműen látható egyfajta növekedés. Ha nem kedveled a single, más néven egy meccses fogadásokat, akkor ez a szolgáltatás számodra is megfelelő lehet! Az eddigi statisztikák alapján elmondható, hogy itt egy közepesen magas találati arányt tudunk felmutatni (58-65%) és általánosságban minden egyes napra jut legalább egy szelvény, úgyhogy 30+ ticket ajánlással kell, hogy kalkulálj havi szinten. 

A negyedik szolgáltatásunk a NAGY TÉTES előfizetés lenne:
Ez az a szolgáltatás amely a legnagyobb érdeklődésnek örvend és ez nem is a véletlen műve. Ahogy a nevében is benne van, itt már nem apróra megy a játék és mi hétről-hétre prezentáljuk a közösségi felületeinket a szolgáltatás eredményeit. Ami mindenképp kiemelendő, hogy ez az egyetlen szolgáltatásunk amelyben profitgaranciát vállalunk. Ez mit jelent? Íme:
HAVI PROFITGARANCIA: A havi szolgáltatás garanciája egyértelműen az adott hónapban elért eredményre érthető. Tehát hónap első napjától számítjuk az utolsó napig a havi eredményességet és, ha az adott hónap veszteséggel zár, mi automatikusan jóváírunk az előfizetői fiókodon egy újabb hónapot! A garancia csak azon előfizetőkre vonatkozik, akik a hónap első napjától az utolsó napig aktívan részt vesznek a szolgáltatásban. Mit jelent az aktivitás?! Mindössze annyit kérünk, hogy tartsd be az ajánlásainkat, fogadj minden általunk megosztott mérkőzésre, illetve kövesd élőben a találkozókat, hiszen esetenként élő tippekkel is készülhetünk! Utóbbi nagyon fontos, hiszen az élő tippek akkor kerülnek megosztásra, ha egy találkozón egy nem várt esemény (piros lap), miatt nem várható az-az eredmény, amit mi előzetesen elképzeltünk a találkozóval kapcsolatosan! Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

ÉVES PROFITGARANCIA: Az éves szolgáltatás garanciája a befizetés napjától értendő. Tehát az előfizetésed napjától számítjuk az elért eredményeket és, ha nem érsz el egy év alatt +50%-os nyereséget, akkor mi automatikusan jóváírunk az előfizetői fiókodon egy újabb évet! Igen, az éves szolgáltatás esetében már konkrét eredményességet is várhatsz tőlünk! A garancia csak azon előfizetőkre vonatkozik akik aktívan részt vesznek a szolgáltatásban. Mit jelent az aktivitás?! Mindössze annyit kérünk, hogy tartsd be az ajánlásainkat, fogadj minden általunk megosztott mérkőzésre, illetve kövesd élőben a találkozókat, hiszen esetenként élő tippekkel is készülhetünk! Utóbbi nagyon fontos, hiszen az élő tippek akkor kerülnek megosztásra, ha egy találkozón egy nem várt esemény (piros lap), miatt nem várható az-az eredmény, amit mi előzetesen elképzeltünk a találkozóval kapcsolatosan! Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Összességében tehát, ha veszteséggel zárunk, akkor mi a következő hónapot, vagy évet ingyen és bérmentve vállaljuk számodra. Ez a szolgáltatás rendelkezik egyébként a legkiegyensúlyozottabb teljesítménnyel, tehát ha szeretsz biztosabb opciókra fogadni, amelyek rövid-, illetve hosszútávon is képesek profitot kialakítani, akkor mindenképp érdemes a nagy tétes szolgáltatásunkat kipróbálnod. A statisztikákból könnyedén leszűrhető, hogy magas találati aránnyal kell számolnod és ennek köszönhetően általánosságban 65% feletti eredményt érünk el a hónapokban. Hidd el könnyen függőjévé válhatsz a szolgáltatásnak a sikereknek köszönhetően!

Az ötödik szolgáltatásunk, amelyet havi, illetve éves szinten is igényelhetsz a FULL PACK előfizetés:
Itt igazából a fentiekben említett négy szolgáltatás mindegyikéhez hozzáférést biztosítunk számodra. Ha ténylegesen komolyan veszed a sportfogadást és rendelkezel bet365 fiókkal, akkor ez lehet a legjobb választás! Általánosságban elmondható, hogy 2017 óta szinte minden évben összehoztunk egy tőke duplázást, de volt rá példa, hogy akár egy 300%-os profit is kialakult. Úgyhogy, ha tényleg profi sportfogadó akarsz lenni és akár teljes állásban akarsz ezzel foglalkozni, akkor a FULL PACK szolgáltatásunk számodra a legmegfelelőbb választás!

Zárásként pedig az egyszeri előfizetéssel rendelkező TÍZ PERCES szolgáltatás:
Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett képesek lehetünk profitálni. A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. A szolgáltatás bevezetése óta 80% feletti találati aránnyal rendelkezünk és bízunk benne, hogy ezt sikerül megtartani! Havi tippszám általánosságban 8 mérkőzés szokott lenni, de ez többnyire változó. Tehát van olyan hónap is, amikor csak 3-4 meccsre fogadunk, de előfordul az is, hogy 10-15 találkozón sikerült alkalmazni a stratégiát. Ezért sem alakítottunk ki havi díjas előfizetést a tíz perces szolgáltatásunk esetében és ezért igényelhető egyszeri előfizetéssel, hiszen nem tudjuk azt garantálni az előfizetőink számára, hogy minden egyes hónapban közel azonos tippszámmal dolgozunk. Ennek nagyon egyszerű miértjei vannak, korai gólok, nem olyan a meccskép, mint ahogyan azt mi gondoltuk és így tovább, amik teljes egészében áthúzzák a számításainkat! Ami pedig különösen fontos, hogy a szolgáltatás használatához bet365 regisztráció szükséges!

Összességében:
Ha kezdő sportfogadó vagy, akkor kezdetben leginkább a PRÉMIUM, PRÉMIUM TICKET ÉS NAGY TÉTES szolgáltatásainkat tudjuk számodra ajánlani.
– Ha a papír alapú fogadást helyezed még 2022-ben is előnybe, akkor a PRÉMIUM szolgáltatásunk megfelelő választás lehet számodra!
– Ha már rendelkezel kellő tapasztalattal a sportfogadás berkein belül és képes vagy elfogadni egy-egy negatív sorozatot is, akkor mindenképp érdemes lehet előfizetned a PRÉMIUM “GOLD” szolgáltatásunkra, amely az elmúlt évek során a legnagyobb profitot érte el és nem ritka az, hogy 100+ feletti szorzókkal nyersz, ami valljuk be egy sportfogadó életében max 1-2 alkalommal fordul elő.. 
– Ha biztonságosabb tippekre szeretsz fogadni, illetve tudsz már magasabb téteket alkalmazni, akkor mindenképp a profit garanciális NAGY TÉTES szolgáltatásunkat ajánljuk számodra. 
– Az elmúlt évek alapján elmondható, hogy a szolgáltatásaink (2017 óta) szinte minden alkalommal összehoztak egy tőke duplázást. Tehát, ha a FULL PACK előfizetést választod, akkor jó eséllyel számodra is összejöhet ez a befizetésed után!
– Ha pedig szeretsz élőben fogadni, akkor érdemes kipróbálnod az egyedi fejlesztésű TÍZ PERCES fogadási stratégiánkat, amely egyszeri befizetéssel és továbbra is 80% feletti találati aránnyal rendelkezik!

MIÉRT FIZETŐSEK A SZOLGÁLTATÁSAINK?!

Többször megkaptuk már ezt a kérdést, ha annyira jól működő és hosszútávon nyereséges szolgáltatásunk van, akkor miért nem adjuk ingyen az ajánlásainkat. Erre a legelső válaszunk az, hogy a fogadóirodák nem szeretik a nyertes fogadókat. Előfizetőink elmondhatják, hogy az online irodák hány alkalommal korlátozták őket, de személyes tapasztalatunk is van a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodájával kapcsolatban, ahonnan már 8. alkalommal kaptunk kitiltást. Persze töretlenül hozzuk létre az újabbnál újabb accountokat, de a nagy tétes fogadókat jóval könnyedebben szúrja ki az algoritmus és ennek köszönhetően egymást követik a korlátozások, ill. kitiltások. Tehát hiába nyerhetnénk nagy összegeket az általunk megosztott tippekkel, egyszerűen nem tudunk annyit nyerni amennyit szeretnénk, hiszen folyamatosan korlátoznak minket a fogadóirodák. A másik észérv a fizetős szolgáltatások mellett, hogy Te sem szereted azt, ha a munkádat nem becsülik meg. Te sem ingyen dolgozol a munkahelyeden, ahogy a buszsofőr sem ingyen viszi az utasokat, vagy épp az autószerelő sem ingyen javítja meg az autódat. Ugye?! Mi is minőségi munkát végzünk és mivel a szolgáltatásunk szinte az év minden napján működik, így elég sok munkát és energiát fektetünk bele nap, mint nap. Mivel minőségi és korrekt tippadásra van igény, ezért mi elvégezzük helyetted a munkát és igazából Neked csak annyi a dolgod, hogy betartsd az ajánlásainkat és hátradőlve kövesd az eseményeket. Zárásként pedig ott vannak a kötelező költségek, amelyet valamiből fedeznünk kell. Összegezve tehát azért kérünk pénzt a szolgáltatásainkért, mert rengeteg munkát és energiát teszünk bele az év szinte minden napján és gyakorlatilag mi elvégezzük helyetted a sportfogadás döntő részét. Neked csak és kizárólag a tippek megfogadására kell koncentrálni, nem kell elemezned, nem kell statisztikai oldalakat nézned, sőt a saját fejlesztésű várható gólszám és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően jóval átláthatóbbá vált a kínálat számunkra, ezenkívül a hiányzókat sem kell figyelned és még sorolhatnánk rengeteg érvet. Ennek az elhivatottságnak és korrektségnek köszönhető az, hogy immáron több, mint 150 pozitív előfizetői visszajelzés sorakozik fel a szolgáltatásunk neve mellett és az is, hogy évről-évre több száz fős bázissal tudunk együtt dolgozni. Persze még így is lesz olyan, aki azt a gúnyos kérdést teszi fel, hogy ezek csak tippek, miért is fizessek? Egyszerű.. Ezek nem csak tippek, hanem olyan ajánlások, amelyeknek köszönhetően előnnyel indulunk a fogadóirodákkal szemben és nem mellesleg szinte minden egyes ajánlás mellé részletes elemzést is megosztunk. Persze nem fog minden egyes általunk megosztott predikció nyerni, de nem a véletlen műve az, hogy 2017 óta egyetlen egy évet sem zártunk veszteséggel! Ha ezek a tények nem győztek meg, akkor nincs is értelme a miérteket taglalni és nem is akarunk Téged meggyőzni az előfizetésről. Mi továbbra is elhivatottan, korrekten és megbízhatóan dolgozunk és csak bízni tudunk abban, hogy Te is részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: