b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien: Vajon begyűjti a három pontot a Rosenborg?!

Az utóbbi hetekben remek formának örvend a Rosenborg! (Fotó: Getty Images)

A pénteki nap folyamán az Eliteserien 18. fordulójában a Sandefjord a Rosenborg csapatával találkozik.

Mindkét csapat viszonylag jól teljesít a bajnokságban, ugyanis 17 fordulót követően a hazaiak a 8. helyen állnak, míg a Rosenborg a 4. pozíciót tölti be. Mindkét csapat elég gólerősnek mondható, hiszen az említett fordulók során a hazai együttes 29 gólt szerzett, míg a vendégek 31 találatig jutottak, viszont a hazaiaknál érdemes megemlíteni, hogy az egyik legtöbb gólt kapták a bajnokságban. A Rosenborg ugye az előző szezonban elég csalódást keltően szerepelt, hiszen mindössze az 5. pozíciót sikerült megszerezniük és nagyon messze voltak a dobogós helyezésektől. Ennek köszönhetően nincs kettősterhelés a csapaton, tehát ellentétben a Molde, Lilleström, Bodö együtteseivel, a Rosenborg csapatának csak a hazai sorozatokra kell koncentrálni és ez idővel akár a malmukra is hajthatja a vizet. Persze a Molde így is már 11 pontos előnyre tett szert velük szemben az idei kiírásban, de a Bodö és a Lilleström elég sebezhetőnek tűnik, amióta elindultak a nemzetközi kupasorozatok selejtezői. Visszatérve a mai mérkőzésre.. Mindkét csapat az egyik legerősebb kezdőjét küldheti pályára, ugyanis a hazaiaknál a megszokott sérülteket láthatjuk a hiányzók listáján, míg a Rosenborgnál mindössze két sérült van, akik lényegében hónapok óta nem bevethetőek. 

Összességében tehát mindkét oldalon a hetek óta együtt játszó keretek mérhetik össze az erejüket, ez pedig mindenképp jó hír számunkra. Ami biztos, hogy a Rosenborg az esélyesebb a győzelemre, ugyanis a hazai együttes védelme elég sebezhető, viszont a támadósorukban benne lehet egy, vagy akár több gól is. Ami szintén megfigyelhető a hazaiak esetében, hogy a Sandefjord Arénában lejátszott tétmeccseik mindegyikén képesek voltak legalább egyszer betalálni az ellenfeleknek, pedig a Lilleström, Bodö/Glimt és a Molde is megfordult már az otthonukban. Ugyanez elmondható a Rosenborg csapatáról is, akik elég sűrűn kapnak a túrák során egy-egy gólt, de összességében majdnem minden tétmeccsükön szereztek is legalább egy találatot. Egyszóval esélyes lehet a találkozón a gólváltás is, mint opció, de elnézve a csapatok egymás elleni eredményeit, illetve látva a szezonbeli teljesítményeket, mi inkább az összesített gólok piacára fogadunk. A felek legutóbb május közepén találkoztak egymással, akkor 3-0-ra nyert a Rosenborg, az előző kiírásban pedig 2-1, illetve 4-1-es győzelmeket ért el a dobogóra pályázó vendég együttes. További megerősítő tényezőként pedig ott van a 2.5 gól feletti line, amit a Sandefjord 17 bajnokiján 15 alkalommal átlépett. Ennek ismeretében pedig bátran bizakodhatunk és a 2.5 gól feletti opciót favorizáljuk a találkozón!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: