b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien : Stabaek – Molde – 19:00

Izgalmas mérkőzés vár a listavezetőre. (Fotó : Getty Images)

A norvég bajnokság 22. fordulójában a listavezető a 11. helyezett otthonába látogat. Unatkozni biztos nem fogunk, hiszen a hazai együttes az utóbbi öt fordulóban remek eredményeket alakított ki a bajnokság élmezőnyével szemben.A mérkőzésen akár a vendégek lehetnének az egyértelmű favoritok, hiszen a bajnokságot eddig viszonylag magabiztosan teljesítik és 21 mérkőzést követően mindössze 3 veresége van a csapatnak. Ami biztos, hogy ma minden pontra szükségük van, hiszen a Bodo/Glimt pontokat veszített és immáron 5 pontra is növelheti a Molde az előnyét a tabella második helyezettjével szemben. Viszont óriási hiba lenne leírni azt a Stabaek csapatát, akik hazai pályán 11 mérkőzésből mindössze 2 alkalommal nem szereztek pontot, ráadásul a Bodo/Glimt otthonában az előző fordulóban 3-3-al zártak, azt megelőzően verték a Strömgodset csapatát, illetve a 19 fordulóban a Rosenborgot is megszorították.

A várható gólszámadatok alapján 1,30, illetve 2,11 a két csapat mutatója. Ez a végeredmény szempontjából az 1-2-s végeredményre enged következtetni.

Izgalmas mérkőzés vár a listavezetőre. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy a vendégek tehát erősebbek, ám nem szabad attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a hazaiak a legutóbbi hat mérkőzésükön rendre pontot szereztek. Úgyhogy egyáltalán nem lefutott ez a találkozó, sőt a Molde idegenben nem túl acélos. Ezért én a gólváltást favorizálom most a találkozón. A hazaiak rendre képesek voltak a hasonló képességekkel rendelkező csapatoknak is gólt szerezni, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a vendégek részéről a bajnokság legjobb támadósora érkezik. Úgyhogy a gólváltás reális lehet, amit a gólszámadatok is alátámasztanak. Ami pedig még a gólváltás mellett szólhat, hogy a Molde 21 gólt kapott 21 mérkőzésen, viszont idegenben ezekből 15 találat született. Úgyhogy idegenben elég gól gazdag mérkőzést játszik a Molde és remélem, hogy most is “zöldülhet” a gólváltás, mint opció. Egy biztos, ma nem kockáztatok és csak “C” kategóriába sorolva ajánlom a mérkőzést.

Stabaek – Molde Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: