b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien : Odd – Rosenborg – 08/02 20:30

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A várható gólszámadatok alapján mindkét csapat 1,40-es érték feletti mutatóval rendelkezik. Nagyon gólerős együttesekről beszélünk, akik egymás ellen ritkán zárnak adok-kapok nélkül. Egy szó, mint száz a találkozón a gólváltás esélye 72%, ilyen értékek mellett pedig megéri egy közepes téttel fogadást kötni.

Odd – Rosenborg Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: