b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien: Nehéz meccs vár ma a listavezetőre!

A Lilleströmre nem vár ma egyszerű feladat! (Fotó: Getty Images)

Vasárnap este a jelenleg is veretlen Lilleström az ötödik helyen álló Strömsgodset otthonába tesz látogatást.

Ami egyértelműen látható az Eliteserien 2022/2023-as szezonjának elején, hogy ismét megvannak azok a csapatok, amelyek “kilógnak” a mezőnyből. Az egyik ilyen a Lilleström, akik nagyon magabiztosan teljesítettek az előző fordulókban és hétről-hétre ezt láthatjuk és tapasztalhatjuk esetükben. Hazai pályán őrült módon teljesítenek, hat mérkőzés alatt mindössze egy gólt kaptak és 18 pontot gyűjtöttek be, ám idegenben teljesen más arcát mutatja az együttes és ennek köszönhetően többször “izzadt” már meg a társulat a túrái során. Márpedig a mai házigazda az a Strömsgodset lesz, akik hazai környezetben bárkire veszélyesek tudnak lenni. Öt mérkőzést játszottak le Drammenben és mindössze egyetlen egy találkozón nem tudtak gólt szerezni. Ettől eltekintve viszont egy nagyon gólerős csapatról beszélhetünk esetükben, hiszen hazai környezetben az utóbbi három tétmérkőzésen rendre három gólt szerzett a csapat, pedig a riválisok között megfordult a jelenlegi harmadik helyezett Viking, vagy épp a negyedik Rosenborg is.

Az utóbbi fordulókban volt ok az örömre a Strömsgodset játékosoknak! (Fotó: AFP)

Alapvetően, ha ránézünk erre a mérkőzésre, akkor egyből a gólok jutnak eszünkbe. Ez pedig esetünkben is így volt és lényegében nincs is értelme túlbonyolítani ezt a párharcot. Papíron a vendégek győzelmére lehetne számítani, ám az előző három hazai bajnoki miatt korántsem biztos, hogy ma három ponttal fog távozni Drammenből a listavezető. A másik érv a hazai pontszerzés mellett, hogy a Lilleström idegenben eddig ugyan veretlen, ám öt mérkőzésből mindössze kettőt tudott “csak” megnyerni az együttes. Ami szintén megfigyelhető a listavezető esetében, hogy a hazai “makulátlan” védői teljesítmény az idegenbeli túrákon nem tud megmutatkozni és ennek megfelelően kivétel nélkül kapott legalább egy gólt a vendég együttes. Egy szó, mint száz, a találkozón mi az összesített gólok piacán a 2.5 gól feletti opciót favorizáljuk. A Strömsgodset eddig mindegyik hazai meccsén hozta ezt az opciót és a Lilleströmről is elmondható ez, hiszen a vendégek az öt idegenbeli meccsükből mindössze egyszer zártak 2.5 gól alatt, ám ettől eltekintve az ő gólátlaguk is 3.6-os értéket mutat. Úgyhogy a fogadásunk a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik, amit egy elfogadható szorzón tudunk “harcba küldeni”.

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: