b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien : Molde – Start – 08/05 19:00

Nem vár egyszerű meccs a Molde játékosokra! (Fotó: Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Molde előző meccsét egy piros lap befolyásolta és vélhetően a mai meccsre felszívja magát mégjobban a csapat. Riválisuk az a Start lesz, akik 12 fordulót követően a kieső zónában tartózkodnak, ráadásul a vendégek védelme az egyik legtöbb gólt kapta és ennek ismeretében a várható gólszámadatok a hazai csapat esetében 3,18, míg a vendégeknél 0.82-es értéket mutatnak. Ilyen mutatók mellett reális a 2,5 gól feletti opció, amit a Molde 12 mérkőzésén 11 alkalommal hozott. Nagyon erős a hazaiak támadósora, úgyhogy a gólokra és a hazai sikerre ajánlunk fogadást.

Molde – Start Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Molde + 2,5 felett (1×2 + Összesített gólok) 1.72 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: