b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien : Molde – Brann Bergen – 08/10 20:30

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ismét pályára lép a Molde, akik igencsak gólerősen játszanak. A mostani ellenfelük a Brann Bergen lesz, akik nem kezdték valami jól a szezont. A hazaiak 13 forduló alatt 39 gólt szereztek, amiből hazai pályán 21 gólt jegyeznek. A hazai mutató beszédes, hiszen 6-0-0-ás mérlege van a Molde csapatának, ráadásul a mérkőzésenkénti 3.5-ös rúgott gólátlag nem számít rossz eredménynek. Úgyhogy ismét a hazaiak sikerét favorizálom, illetve a 2.5 gól feletti opcióban is reális értéket véltem felfedezni.

Molde – Brann Bergen Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Molde + 2,5 gól felett (1×2 + Összesített gólok) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: