b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien: Ismét borítékolva vannak a találatok a Tromsö meccsén!

Hazai pályán ismét gólt ünnepelhet a Tromsö. (Fotó: Getty Images)

2022-10-15[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Elkezdődött a norvég bajnokság hajrája és továbbra is őrült csata folyik a dobogóért. Ugyan a Tromsö és az Odd számára már csak matematikai esély van elérni ezen helyezéseket, ám esetükben az is elegendő célkitűzés lehet, hogy minél előkelőbb helyen végezzenek az idei kiírásban..

Amit már rögtön érdemes leszögezni, hogy mindkét csapat a legjobb kezdőjét küldheti ma pályára és ez kellőképp megalapozhat egy kiváló mérkőzést. A Tromsö csapatáról köztudott, hogy hazai környezetben bárki ellen képesek pontot szerezni és ma azzal az Odd Grenlanddal találkoznak, akik egy ponttal előzik meg őket a tabellán. A hazaiak egyik gyengesége a védekezésben kereshető és ennek megfelelően elég sok meccsén kapott gólt a csapat, ám a támadósoruk elég gólerősnek mondható. A hazaiak leginkább az Alfheim Stadionban szerezték a góljaikat, hiszen a szezonbeli 36 találatból 22-t itt jegyeztek. Úgyhogy joggal bízhat ma is abban a hazai publikum, hogy a szeretett csapatuk legalább egyszer betalál a rivális kapujába. Az Odd is elég gólerős együttes, ám az ő védekezésük sem a legstabilabb. Ennek köszönhetően ma a gólokban lehet érték ezen a találkozón..

Tormsö - Odd GrenlandFogadási határidő: 16:00

Kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést, ugyanis mindkét félnek kellenek még a pontok. Ugye a középmezőnyt csak pár pont választja el az élmezőnybe vágyóktól és egy esetleges vereséggel bármelyik csapat akár a 10. pozíció környékén találhatja magát. Azért az a helyezés már nem fest olyan jól, mint a mostani pozíció. A Tromsö hazai mérkőzéseire több alkalommal kötöttünk már fogadást és alapvetően abból indultunk ki, hogy nagyon gólerősek ezen szereplések során, ám a védelmük szinte kivétel nélkül képes 1-2 gólt beszedni. A csapatok az idei kiírásban egyszer találkoztak egymással és akkor 2-0-ra nyert az Odd, most viszont nem gondolnánk azt, hogy ezt ismét képes lenne megoldani az együttes. Mindkét védelem sebezhető, ám a mai felállásban gyakorlatilag “kódolva” vannak a találatok. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, ami a Tromsö hazai mérkőzésein elég sűrűn “zöldült”. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.73

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: