b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien: Gólokban gazdag mérkőzés van kilátásban!

A Sarpsborg idén is a top3-ra pályázik! (Fotó: Getty Images)

A norvég labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a kilencedik helyezett Ham-Kam és a jelenlegi hatodik Sarpsborg találkozik egymással.

A hazaiak friss feljutóként szerepelnek az Eliteserien 2022/2023-as kiírásban és ennek megfelelően a cél nem más, mint a bennmaradás kiharcolása. A szezon elején pedig a várakozásoknak megfelelően teljesít a csapat és már az első tíz fordulóban remekül megmutatkozott az, hogy a hazaiak végig nagyon kellemetlen ellenfelek lehetnek a bajnokságban. A Sarpsborg viszont vélhetően szeretne a tavalyinál jóval előkelőbb helyen végezni és idén elég magabiztos játékkal rukkolt eddig elő a csapat. Az átigazolási szezon is jól alakult esetükben és a vezetőség is a top3-at tűzte ki célul. A mostani felállásban viszont nem lesz egyszerű dolga a vendégeknek, ugyanis a Ham-Kam hazai pályán mindössze egyszer szenvedett eddig vereséget..

Friss feljutóként nem lehet más a célja a hazaiaknak, mint a bennmaradást kiharcolása. (Fotó: Getty Images)

Ami köztudott, hogy mindkét oldalon van pár hiányzó, de olyan játékosokról beszélünk, akik még az idei kiírásban pályára sem léptek, vagy már hetek óta a sérülésükkel bajlódnak. A Ham-Kam eddig hazai pályán majdnem minden meccsén képes volt gólt szerezni és a pontszerzés is egy bő hónappal ezelőtt maradt el az Odd csapatával szemben. Ettől eltekintve mindenképp figyelemreméltó teljesítmény az együttestől, hogy májusban pontot szereztek a Rosenborg ellen, illetve a jelenlegi listavezető Lilleström ellen is képesek voltak 2-2-es döntetlennel zárni. A Sarpsborg idegenben eddig jól teljesített a bajnokságban. Egyedül a Lilleström ellen nem jött össze számukra a siker, ám ettől eltekintve nyerni tudtak a Tromsö, Kristiansund és Jerv csapataival szemben is. Ami szintén pozitívum, hogy a Lilleström elleni mérkőzéstől eltekintve rendre képes volt az együttes legalább három gólt szerezni. A csapatok jelenlegi formáját látva mi egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és elnézve azt, hogy a hazaiak képesek voltak a jelenlegi viszonyokat tekintve legjobb formában lévők ellen is gólt/gólokat szerezni, így ma is erre számítunk, de az nagyon meglepne minket, ha a vendégek nem találnának be. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, amit a legtöbb irodában 1.60, vagy 1.66-os szorzón lehet megfogadni

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: