b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eliteserien: Égető szüksége van a három pontra a Lilleström csapatának!

A Lilleströmre nem vár ma egyszerű feladat! (Fotó: Getty Images)

Konferencia Liga búcsú után nem csüggedhet a Lilleström, ugyanis a bajnokságban egy “kötelező” győzelem előtt áll a csapat a Jerv ellen!

A Lilleström nem tudta felvenni a versenyt a belga élvonal egyik legjobbjával és ennek köszönhetően a hétközi mérkőzésükön kikaptak Antwerpenben. Persze nem szabad sokáig búslakodni a vendégeknek, ugyanis a mai nap már a bajnokságban kell teljesíteniük, ráadásul egy olyan ellenfelet kaptak a Jerv személyében, akik ellen akár egy kiütéses győzelemmel elfeledtethetik a nemzetközi kupabúcsút. A Jerv ugyanis a norvég élvonalban jelenleg a 15. helyen áll. A hazaiak a legkevesebb gólt szerezték, illetve a védelmük az egyik legtöbb gólt kapta. Ennek megfelelően nem is csoda, hogy nem igazán érkeznek a pontok a csapathoz. A Lilleström viszont a várakozásoknak megfelelően az élmezőnyben tartózkodik és a vendégek öt pont lemaradással ugyan, de a harmadik helyen állnak!

Talán nem is jöhetett volna jobbkor ez a meccs a Lilleström számára, hiszen most beleadhatnak a játékosok apait-anyait és egy több gólos győzelemmel a csapatmorál is a helyére kerülhet. Persze egy hétközi mérkőzés, ráadásul utazás után sosem egyszerű a regenerálódás, de volt erre a vendégeknek három napjuk. A felek között papíron nagy a különbség és ugyan hazai pályán esélyes lehet egy Jerv gól, de elnézve a mostani formákat a Lilleströmben akár 2-3 gól is benne lehet. Úgyhogy a vendégek győzelmére fogadunk, ami mellett a 1.5 gól feletti opciót is favorizáljuk!

Tipp: Lilleström + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: