b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elérkeztünk a negyedik naphoz!

Elértünk a negyedik naphoz és ma szeretnénk biztosra menni és megpróbálni a nap legjobb választását hozni nektek! Ezért a legjobban teljesítő csomagunk tippjét hoztuk el nektek, ahol egy olasz mérkőzést elemeztünk ki nektek pár sorban! Reméljük, hogy sokan velünk tartotok és sikerül még nagyobb profittal zárni a mai napot!

Mi lenne  a mai tippünk?!

RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ CSOMAG:

Sampdoria – Crotone (23115 04)
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
odds:1,75
Tét:20 egység

 

Ma a Serie A egyik remek formájában lévő csapatát hoztuk nektek. Hiszen a Samp remekül teljesít a bajnokságban és tőlük nem megszokott pozíciót birtokolják jelenleg, méghozzá a 6. helyről beszélünk. Jelenlegi statisztikájuk 4-2-1 11 rúgott és 9 kapott gól, viszont hazai pályán a csapat még nem szenvedett vereséget és három mérkőzésből mindhármat megnyerték! Előző héten az Atalanta ellen értek el meggyőző sikert, hiszen 0-1-es állásról 3-1-es végeredménnyel zártak! A Samp egyébként 4 mérkőzése veretlen otthon, vendége volt az előbbiekben említett Atalanta, Milan, Benevento és Foggia is, akiket több gólos hátránnyal búcsúztatott a kellemetlen házigazda. A csapatot több remek adottságokkal rendelkező játékos is alkotja, de mindenki közül két meghatározó egyéniséget tudnánk kiemelni elsőként Zapata-t aki már a maga megjelenésével megdöbbentheti a védőket, hiszen egy izmos és magas úriemberről beszélünk, illetve a kiváló tehetség olasz származású Quagliarella aki már 4 alkalommal vette be az ellenfelek kapuit. Gyorsasága, labdaérzéke és gólérzékenysége tökéletes és sorra szállítja a gólokat a Sampdoria csapatának! Ez a kettős ma is “sziporkázhat” és véleményünk szerint valamelyik játékos be is talál ma a sokkal gyengébb erővel bíró Crotone csapatának. Ha már Crotone, akkor nézzük meg, hogyan is áll a vendég csapat. Jelenleg a 15. pozíciót foglalják el 1-3-4-es mérlegük és 6-14-es gólkülönbsége van jelenleg a csapatnak. Összességében elmondható, hogy gyenge a támadósor, hiszen a második legkevesebb gólt szerezték a bajnokságban, míg a védelmük átlagosnak mondható, viszont látható, hogy rengeteg gólt kap a csapat. Nagyon nem lehet mit elemezni a két csapatról, hiszen a jelenlegi forma alapján hatalmas a szakadék a két gárda közt, igaz, hogy a Crotone egy felfelé ívelő statisztikát mutat, hiszen a legutóbbi három mérkőzésen 5 pontot szerzett és nem szenvedett vereséget, viszont ezek közül kettő a Spal/Benevento kettős volt, akik szintén gyenge teljesítményt hoznak a bajnokságban. Igaz az is, hogy múlthéten megfogták a Torino csapatát, viszont ma egy bomba formában lévő Sampdoria jön, akik otthon nem ismernek kegyelmet és Milan/Atalanta sikerek után, ma tovább menetelhet a hazai csapat, ráadásul, ha így folytatják tovább a menetelést, még a dobogó sem elképzelhetetlen Zapatáék számára!

Ha szeretnél csatlakozni a prémium szolgáltatásainkhoz, az “ELŐFIZETÉS” menüpontban, illetve a lentiekben belinkelt vásárlói felületen megteheted azt!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: