b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 9. rész!

“Elemezgető” rovatunk a 9. felvonásához ér, eddig 6 nyertes és 2 veszteséges napunk volt, ma pedig szeretnénk ismét behúzni a napot. Utóbbi öt napban végig hozzák a tippjeink a várt profitot, így ma bizakodva kezdünk a napnak és szeretnénk egy újabb nyereséges napot kialakítani minden prémium csomagunkban, illetve az ingyenes “Elemezgető” rovatunkban is.

Az “Elemezgető” rovatban csak és kizárólag a prémium csomagjainkban megosztott tippek szerepelnek és ma két igen érdekes mérkőzést hozunk nektek olvasóinknak és követőinknek.

[lockercat]Az első mérkőzés Belgiumból érkezik, méghozzá a bajnokjelölt Bruge – Genk összecsapására gondoltunk. A találkozóra igen egyszerű érveléssel és indoklással érkeztünk, hiszen ma a gólokra tettük le a végső voksunkat. Ugye a hazaiak már csak matematikailag érhetőek utol, jelenleg 11 pont előnyük van a 2. Charleroival szemben. Ma pedig az a Genk lesz az ellenfél, aki ugyan élt már meg szebb időket, viszont az utóbbi négy fordulóban magára talált a csapat. Jelenleg az 5. pozíciót foglalja el a vendég együttes, viszont a megszerzett 37 pontjával esetleges vereségek esetén akár a 9. helyre is lecsúszhat a csapat, ami igencsak fájó pont lenne a Genk számára. Jelenleg ez az 5. hely a play offba kerülést jelenti, viszont ha kikerül a top6-ból a csapat, akkor a rájátszás részvétel szertefoszlik. A hazaiak nagyon jól teljesítenek hazai pályán és egy látszik a találkozói java részén, hogy gólokban gazdag mérkőzéseket játszanak az ellenfeleikkel. Legutóbbi 10 hazai mérkőzésen kivétel nélkül megszületett a ma általunk favorizált opció, míg a vendégek javulásának fő tényezője a támadó harmad játékában rejlik, akik utóbbi időben sorra rugdossák a gólokat.

Egy szó, mint száz, ma a Bruge hazai statisztikájából, illetve a vendégek javulása miatt számítunk a találatokra, bőven esélyes a gólváltás is a mérkőzésen, viszont a Bruge védelemben bármikor benne van akár egy remekül kibekkelt találkozó is. A hazai statisztikák beszédesek és várhatóan ma sem fog leülni hazai pályán a csapat. A vendégeknek fontos a mai találkozó kimenetele és legalább egy döntetlenre szüksége lesz a csapatnak, hogy ne kerüljenek kellemetlen szituációba. Ezért mi úgy véljük, hogy ha már belga bajnokságról is beszélünk, hogy lesznek gólok és vélhetően a 2,5 over opció ma megszületik a találkozón!


FC Bruges – Genk (11023 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,65A második mérkőzésen egy angol találkozót néztünk ki magunknak, ami pedig nem más, mint a Shrewsbury – Rotherham összecsapása lesz. A mérkőzésen a remek formában lévő és hosszú idők óta veretlen Rotherham látogat a jelenleg éllovas otthonába. A Shrewsbury 31 forduló alatt 64 pontot szerzett és ezzel az 1. helyet foglalja el a tabellán a csapat, míg a Rotherham az utóbbi idő feljavulása miatt közel 10 pozíciót ugrott előre és jelenleg már a 4. helyen “tanyáznak”. A Rotherham formai “robbanása”, igazából a támadók sikere, hiszen minden egyes találkozón gólra törő futballal rukkolnak elő és sokszor 2-3 gólig is eljut a csapat idegenben az egyik legjobbnak mondhatóak, főleg mióta bekövetkezett ez az “áttörés”  a legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükön 4 alkalommal nyertek, míg egyszer döntetlennel zártak. Ami látható viszont a statisztikákon, hogy idegenben a legutóbbi 10 találkozón minden egyes alkalommal betalált az ellenfeleinek a csapat, sőt legutóbb február 10.-én a Scunthorpe csapatát verték meg idegenben 2-1-re. Ami fantasztikus eredménynek számít. Ma az a Shrewsbury lesz az ellenfél, akik egy kisebb megingás után ismét formába lendültek, viszont valami továbbra sem megy a csapatnak, hiszen a védelem szinte minden találkozón gólt kap, lehet az ellenfél akár a legjobb, akár a leggyengébb csapat is. Minden esetre egy látható, hogy a Shrewsbury találkozóin ha gól van akkor szinte biztos, hogy megszületik a gólváltás is. Ma pedig egy olyan ellenfél fog érkezni a csapathoz, akik akár a formából, akár a támadóiból kiindulva szinte biztosra vehető, hogy gólt fognak szerezni. Erre pedig hazai pályán, főleg ilyen kiélezett élmezőnyben kell válaszolni, sőt hazai pályán illő lenne a csapatnak behúzni a mérkőzést. Mi bízunk benne, hogy ma a vendégek dominálni fognak és a tőlük megszokott módon kezükbe veszik az irányítást, viszont a jelenlegi élmezőny és a hazai közönség ma segítheti a Shrewsbury csapatát, akiket azért nem írnánk le és vélhetően ma a mellett, hogy mindkét csapat gólt fog szerezni egy szoros találkozón döntetlen eredményt várunk a csapatoktól. Ez ugyan nem felelne meg egyik félnek sem, de véleményünk szerint ez egy igazán szoros párharc lesz, ahol a végsőkig kiélezett mérkőzést láthatunk. Tehát a mai tippünk ezen a találkozón a gólváltásra esik és bízunk benne, hogy nyerünk ma ezzel a tippel.


Shrewsbury – Rotherham (37916 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,85

[/lockercat]

Ezzel a két tippel zárjuk az “Elemezgető” rovatunkat! Sok sikert kívánunk és köszönjük a bizalmat! Reméljük, hogy sikerül ma is nyereségesen zárni! A két tipp a “SINGLE” és a “Részletezz és nyerj!” csomagunk tippjei voltak!

0
%d bloggers like this: