b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 7. rész

Elemezgető rovatunk a hetedik felvonásához ér, ahol egy angol találkozón várjuk a gólokat. Hat rész után jelenleg az “Elemezgető” rovatunk 5 nyertes és 1 vesztes nappal áll, ami remek eredménynek számít. Ma szeretnénk folytatni a sort és a “SINGLE” prémium csomagunk tippjét osztjuk meg követőinkkel és olvasóinkkal!

A mai tippünk a Scunthorpe – Rotherham összecsapása lesz. A League One 32. fordulójában talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés szemtanúi lehetünk. A hazaiak a 4. pozíciót birtokolják, míg a vendégek egy remek formai javulás után már az 5. helyen tanyáznak. Mit is várunk a találkozótól és miért pont ez a mérkőzés? A meccs pikantériája már önmagában a pozíciókból is látható, hogy nagy “csörte” lesz. De, ha megfigyeljük a két fél statisztikáját, illetve mutatóit igencsak elgondolkodtató számok és adatok kerülnek a kezünkbe. A Scunthorpe hazai pályán nem tartozik a legjobbak közé, viszont nem is egy leírható csapat, míg a mai ellenfelük, inkább otthon vitézkedik, de idegenben is sikerült a legutóbbi négy mérkőzésen letenni a névjegyüket. A hazaiak 31 mérkőzés alatt 15-9-7-s statisztikával rendelkeznek és jelenleg 45-32-s gólkülönbségük van, míg a vendég Rotherham 15-5-10-s statisztikával és 50:36-s gólkülönbséggel rendelkezik. A hazaiak Morris az aki igazán veszélyes tud lenni az ellenfelekre, viszont nem szabad elfeledkezni a Scunthorpe nagy erősségéről a csapategységről. Hiszen a csapat berkein belül, ugyan az előbb említett játékos szerezte a legtöbb találatot, viszont őt Holmes/Hopper/Toney/van Veen négyes követi és nem szabad megfeledkeznünk az aszisztok számáról sem, hiszen minden játékos 5 feletti asziszttal rendelkezik, amit ha végig gondolunk egyre következtet, hogy nincs meg az “önző” “egysíkú” csak én szerzek gólt játékosok. Tehát itt megvan mindig az esély, hogy a Scunthorpe csapatából egy játékos gólt szerez. Főleg hazai pályán, ahol a csapat, ha nem is tartozik a legjobbak közé, de látható, hogy képesek nyerni, sőt gólokat szerezni. A mai ellenfélnél Moore -ra épül igazán a támadások java része, ő “vezényli” igazából a Rotherham menetelését és jelenleg 13 gólnál tart, ami egy League One-ban remek teljesítménynek számít, több Premier League csapattal is szóba hozták, viszont ő még a szezonban maradt a piros/fehér csapatnál.

Érdekes információ lehet, hogy a Scunthorpe hazai pályán a legutóbbi 15 mérkőzést nézve 14 alkalommal szerzett legalább egy gólt, míg a mai ellenfelük a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén mindig szerzett gólt! Mivel hazai pályán ilyen remekül teljesít a Scunthorpe ezért mi várjuk a hazai találatot, viszont ha megfigyeljük a csapat teljesítményét és eredményeit egy látható. A legutóbbi 10 mérkőzésükön 9 alkalommal megszületett a gólváltás. Ma pedig az a Rotherham lesz az ellenfél, aki a legutóbbi 20 mérkőzésén mindig betalált az ellenfeleinek!

Így mi bízunk benne, hogy ma megtörténik a találkozón a gólváltás és ezzel sikerül behúzni a hetedik napunkat is az “Elemezgető” rovatunkban!


Scunthorpe – Rotherham (08767 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75A mai napra ezzel az egy találkozóval készültünk nektek, viszont holnap két mérkőzést is fogunk hozni! Reméljük, hogy sokan velünk tartotok, ma ahogy fentiekben is leírtuk a “SINGLE” prémium csomagunk tippjét hoztuk el nektek! Bízunk benne, hogy nem történik meglepetés a találkozón és ma is behúzzuk a napot!

Köszönjük a bizalmat és a figyelmet, sok sikert kívánunk!

0
%d bloggers like this: