b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 6. rész

Elemezgető rovatunk a hatodik felvonásához ér és ma a “Nagy szorzós” csomagunk egyik tippjét, vagyis mérkőzését hoztuk el az olvasóinknak és követőinknek. A találkozó Franciaországból érkezik, méghozzá a másodosztály egyik legizgalmasabb találkozójának ígérkezik a mérkőzés.

A mérkőzés nem más, mint az AC Ajaccio – Lorient összecsapás, ahol két igen remek támadósorokkal rendelkező együttes játékát láthatjuk. Az elemzésünk első részében a hazai csapattal kezdenénk. Az Ajaccio a 3. helyet foglalja el a tabellán 12-6-6-s mérleggel rendelkeznek, illetve 38:25-s gólkülönbséget sikerült kialakítani a csapatnak 24 találkozó alatt. Ez így összességében már egy beszédes információ, hiszen az Ajaccio mérkőzésein szinte mindig születik legalább egy gól. A jelenlegi gól/mérkőzés átlaguk 2,6 egységet mutat, ami egy másodosztályú csapathoz képest remek mutatónak számít. Hazai mérlegük is igen beszédes, hiszen 12 lejátszott mérkőzés alatt 8-1-3-s mutatót sikerült elérnie a csapatnak. A vendégeket igazán senkinek sem kell bemutatni. A Lorient szép múlttal rendelkezik és legfőbb vágyuk és céljuk, hogy feljussanak az első osztályba. Ha a hátsó harmadot egy kicsit sikerülne rendbe kapni lenne is esély. A Lorient jelenleg az 5. pozíciót foglalja el a tabellán 11-9-5-s mérleg és 39:27-s gólkülönbség a csapat mérlege 24 fordulót követően. Mindkét csapatban megvannak a megfelelő emberek a gólszerzésre és ezt remekül példázza góllövő lista is. A Lorient esetében Bouanga és Wissa duó viszi a prímet, míg a hazaiaknál Nouri és Gimbert vezényletével és segítségével potyognak az AC Ajaccio találatok. A négy játékos közül, a kezünkbe került utazókeretek alapján lehet számítani, hiszen mindannyiuk neve szerepel az utazó keretekbe és várhatóan a pályán is lesznek egy ilyen téttel bíró találkozón. Miért is van ekkora tétje a találkozónak?

A két csapat között mindössze 1 pont különbség van, sőt a 2. pozíció és a 10. pozíció között mindössze 6 pont a különbség. Tehát minden egyes pont/győzelem számít mindenkinek. Érdekes információ lehet még a mérkőzés tekintetében a következő adat. Az Ajaccio a legutóbbi 15 hazai mérkőzésén 14 alkalommal betalált az ellenfeleinek és a legutóbbi 5 találkozón 3-1-1-s mérleggel rendelkeznek. A vendégek viszont a támadójátékuknak köszönhetően a következő statisztikát birtokolják. A Lorient 10 idegenbeli mérkőzésén mindig szerzett gólt az ellenfeleinek. A kupában pedig a Montpellier dolgát is majdnem megnehezítette a csapat, hiszen egy 4-3-s mérkőzésen maradt alul az együttes.

Mindent egybevetve mindkét félnek fontos a mai találkozó és a pontszerzés is. Mi úgy véljük, hogy a hazaiak a jelenlegi statisztikák alapján várhatóan egyszer betalálnak, viszont a vendégek részéről is beszédesek a mutatók. Mindkét félnek megvannak a gólszerzői és technikás játékosai, illetve összességében elmondható, hogy egyik csapat sem a védekezéséről híres és szinte minden mérkőzésen kapnak gólt/gólokat. Így mi a mai találkozón a gólváltást favorizáltuk és várjuk is.


Ajaccio – Lorient (43280 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80


A tét nem kicsi, a keretek alapján egyértelmű lesz a mérkőzés, ráadásul ha megnézzük a két csapat utóbbi öt mérkőzését akkor látható, hogy a Lorient 5/5 alkalommal hozta a mai opciót, míg a vendég Lorient 4 alkalommal rúgott, de kapott gólt is.

Reméljük, hogy a mai napon ismét sokan velünk tartotok. Ezzel az egyetlen tippel zárnánk a mai “Elemezgető” rovatunkat. A mai napon még egy olasz és egy francia találkozó került megosztásra  a prémium szolgáltatásunkban!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: