b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 5. rész

Az “Elemezgető” rovatunk az ötödik részéhez ér és elmondhatjuk, hogy remek sorozatnak örvend az újításunk. Idáig egyetlen egy “meglepetésbe” futottunk bele, azon kívül minden nap aki az általunk követett és megosztott tippeket rakta nyert és nyereséggel zárt! Tegnapi is ide tartozik, hiszen az angol találkozón megszületett az általunk várt gólváltás, illetve az elemzésünk helyt állt, míg a “rizikósabbnak” vélt skót tipp egyedül a balszerencsénknek volt köszönhető, hogy nem nyert, hiszen a hazai együttes kétszer találta el a kapufát. Viszont hozzá kell tenni, hogy ezt a találkozót kiemeltük, hogy csak “fele” téttel, tehát kisebb téttel ajánljuk, így aki ismételten tartotta magát a leírtakhoz nyert!

Mai napon két igen érdekes találkozót hozunk nektek és ma ki kell emelni, hogy mindkét találkozó rizikósabb döntésnek bizonyul, viszont..

Az első elemzésünk egy görög találkozó lesz, méghozzá egy kupamérkőzés. Ahol az AEK Athén – Olympiakosz találkozót rendezik meg. Az első mérkőzésen 0-0-s eredmény született és mi ma sem számítunk “gólzuhatagra” viszont, véleményünk szerint az AEK hazai pályán képes lesz megint az egyedi védekezésével megnehezíteni az Olympiakosz dolgát. Mi úgy érezzük, hogy az első félidőben szinte biztosan gól nélküli találkozót láthatunk, viszont ha jobban megnézzük az előzményeket, akkor azon se csodálkoznánk, ha most is egy 0-0 alakulna ki a találkozón és hosszabbításban dőlne el a továbbjutás kérdése. Egy biztos, hogy az AEK védelme talán az egyik legjobb görög szinten, az Olympiakosz játékából pedig eltűnt a technika és ötletesség. Ha kisebb/gyengébb csapatokkal mérkőznek meg egyértelmű az Olympiakosz győzelem, viszont szorosabb mérkőzéseken a szezonban már véreztek el, vagy pontokat hullajtottak. A mérkőzés pikantériája egyébként a hétvégi bajnoki mérkőzés, ahol szintén egymásnak estek a felek és az AEK “odapörkölt” az Olympiakosz játékosok orra alá, bár itt is a végjáték volt az izgalmasabb része a találkozónak. Egy szó, mint száz. A találkozó a visszavágóhoz ért, az Olympiakosz egy idegenbeli rúgott góllal úgymond továbbjutó, hiszen az AEK nem biztos, hogy fog szerezni két gólt, de a hazai pálya az ő javukra szolgál. De lényegében mi nem is a gólokat helyeznénk előtérbe, hanem rövid távra terveznénk és mi úgy véljük, hogy az első játékrészben, tehát az első félidőben egy döntetlennel fognak még a csapatok az öltözőkbe vonulni. Erre az esély adott, hiszen az AEK odafog figyelni a védekezésre, hiszen egy bekapott gól végzetes lehet, míg az Olympiakosz ráérős futballt hozhat, hiszen nekik elég a második félidőben gólt szerezni, vagy ha a hosszabbításra kerül a sor, sokkal tapasztaltabbnak mondható a vendég együttes. Így mi úgy érezzük, hogy az első félidőt döntetlennel zárják  a felek!AEK Athén – Olympiakosz (01244 D)

Tipp:Döntetlen (1. félidő – 1X2)
odds:1,90


A következő mérkőzés pedig ismét tartogathat magában meglepetéseket, bár mi úgy véljük, hogy a kupatényező és az előzmények nem fognak magukban hordozni nagyobb problémákat. A találkozó a Porto – Sporting “örök rangadó” lesz, ahol a két fél ismét megmérettetheti magát. Ez a találkozó egy Barcelona – Real Madrid kategória portugál szempontból nézve, így minden egyes mérkőzés magában hordozza a szabálytalanságok, az örök küzdelem és 90 percnyi tömény izgalmat. Viszont, ami látható, hogy a Porto egy kisebbfajta gyengülésen megy végig, hiszen elől nem annyira megy a támadójáték a csapatnak, míg a védekezésben adódnak problémák. Ellentétben a Sporting csapatával, akik ugyan hétvégén “leengedtek” és kikaptak nagy meglepetésre az Estoril csapatától, csakhogy ez az eredmény mégsem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy ma ki lesz az ellenfél a kupában. Előzőleg a két csapat 0-0-s döntetlennel zárt és ekkor a Ligakupából büntetők után a Sporting került ki győztesként. Ma a Porto lesz a házigazda és most a Portugál Kupa van a porondon, viszont mi úgy véljük, hogy a remek védekezéssel ellátott Sporting ismét megnehezítheti az amúgy gyengélkedő Porto támadók dolgát és ha hasonló forgatókönyv alakul ki a találkozón, mint az előző mérkőzésen akkor igaz sokkal veszélyesebb lesz a Porto, de kialakulhat ismét egy gól nélküli döntetlen, vagy esetleg maximum egy 2 gólos találkozó. Várhatóan erre van a legnagyobb esély. Utóbbi két találkozón sorra 0-0-s eredmény született, ami igencsak beszédes. Mindkét fél remekül védekezik és benne van a találkozóban ismét ennek köszönhetően a gól nélküli döntetlen. Mindkét csapatnak fontos a mai találkozó ezért 110%-s motivációval fognak rendelkezni, illetve a legjobb tizenegyek kerülnek a pályára. Előzetes információk alapján is láthatóak a “készülések”. A vendégek trénere kiemelte, hogy Ligakupában már sikerült, bajnokságban 2 pont a hátrány, itt pedig ismét itt a lehetőség a bizonyításra a csapatnak. Amúgy a két keret közt nincs óriási különbség és ha minden úgy alakul, ahogy azt mi gondoljuk akkor várhatóan ma ezen a találkozón is döntetlennel zárnak a felek és kevés gól születik a találkozón. De találtunk egy biztosabbnak mondható opciót. Ami a következő lenne..Porto – Sporting CP (05075 H)
Tipp:Kevesebb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,75


A mai találkozókban megvan természetesen a rizikó, viszont mi ezeket a mérkőzéseket megjátszottuk a prémium tippadásunkban. Igaz, hogy mindkét tipp a “Nagy Szorzós” csomagunk részét képzik. Egy biztos, hogy ezekért a tippekért egy kicsit izgulni kell, viszont mindkét találkozón úgymond “várhatóak” lesznek ezek az opciók. Szeretnénk ma is behúzni a napot és reméljük, hogy sokan velünk tartotok!

Köszönjük a bizalmat és a megtisztelő figyelmet! Nyerjünk ma is!

0
%d bloggers like this: