b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 4. rész

Az elemezgető sorozatunk a 4. felvonásához ér, ahol ismét hozunk nektek két találkozót, amelyeken egy-egy opciót osztunk meg! A mai találkozókon a gólváltást várjuk és vélhetően, ha nem történnek óriási meglepetések, akkor ma ismét nyereséggel zárjuk a napot!

Az első találkozó egy angol mérkőzés lesz, ahol az Accrington fogadja a Swindon együttesét. Mindkét csapat remekül szerepel a bajnokságban a hazaiak az 5. pozíciót foglalják el, míg a vendégek a 7. helyen “tanyáznak”. Viszont a két csapat közt mindössze egyetlen egy pont különbség van, ez is azt jelzi, hogy az élmezőny nagyon “egyben” van és egy győzelem akár képes az első három helyezett közé tenni a csapatot. Ma vélhetően mindkét fél megfog tenni mindent a győzelemért. Az Accrington hazai pályán szinte mindig szerez legalább egy gólt, míg a Swindon köztudottan a legjobb idegenbeli statisztikával rendelkező csapat. Előző mérkőzésén a Swindon a Lincoln City ellen játszott és a 20. perctől emberhátrányba került a csapat, viszont így is képesek voltak két gólt szerezni és pechükre az utolsó percekben hullajtották ki a kezükből a 3 pontot. Viszont a teljesítmény így is “fantasztikus” eredménynek számít. Mi ma a találkozón a két csapat formája/statisztikája, illetve a jelenleg elfoglalt pozíciók alapján várjuk a találatokat. A Swindon idegenben nagyon jól szerepel, míg az Accrington szinte mindig lő gólt, ráadásul mindkét fél védelme sebezhető. Így szerintünk a gólváltás, mint opció egy jó döntésnek bizonyulhat a mérkőzésen!


Accrington – Swindon (33405 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,70


A másik mérkőzésünkön ismét a gólváltásé lesz a főszerep, bár be kell vallanunk ez egy igazán rizikós tippnek számít, viszont úgymond “megérzés” alapján hoztuk meg ezt a mai döntésünket. A találkozón a Partick – Glasgow Rangers fog összecsapni egymással. A hazaiaknak fontosabb a mérkőzés, hiszen még elcsíphető a Play Off kör. 25 mérkőzés alatt mindössze 24 pontot sikerült szereznie a csapatnak, viszont az utóbbi idők alapján óriási javulás látható a játékukon. A Partick legutóbbi 5 mérkőzésén 2 alkalommal nyert, ezen kívül pedig 1 döntetlent és 2 vereséget tudhat magáénak a csapat. Az egyik vereséget a Celtic ellen szenvedték el, viszont ki kell emelni, hogy a jóval erősebb és esélyesebb ellenfelüket megizzasztották, hiszen 1-0-s vezetés után volt képes a végső hajrában fordítani a zöld-fehér alakulat. Ezen kívül ki lehet emelni a hazai szereplést is, hiszen 12 lejátszott mérkőzésből 5-2-5-s mérleget és 16:16-s gólkülönbséget produkált a csapat! Ami még szintén érdekes információ lehet, hogy a legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön 8 alkalommal betaláltak az ellenfeleknek és amikor betaláltak 7 alkalommal legalább egy pontot szereztek! A vendégeket igazán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a bajnokság második favoritjának számítanak, viszont a Celtic csúnyán ellépett a csapattól, illetve a kisebb botlások miatt már az Aberdeen is elszakadni látszik a jelenleg 3. pozíciót elfoglaló Rangerstől. Összességében egy remek csapatról beszélünk, megvannak az egyéniségek a csapaton belül, de az utolsó két mérkőzésen valami megváltozott a csapat játékán és láthatóan a védelemben van a hiba. Legutóbb a Hibernian mattolta kétszer is a védelmet, azt megelőzően a Ross County is képes volt gólt rúgni nekik. Akik köztudottan nem a gólszerzésről híresek. Mindent egybe véve, ami miatt még mi ma várjuk a gólokat az egymás elleni eredmények, a hazaiak igazi mumusnak számítanak a Glasgowi srácoknak, hiszen a legutóbbi öt összecsapáson mikor  a Patrcik volt a házigazda három alkalommal született döntetlen a mérkőzéseken, míg két alkalommal, ha nehezen is de nyerni tudott a Rangers. Ami viszont elmondható, hogy mind az öt találkozón megszületett a gólváltás! Így mi a mai mérkőzés tudatában, hogy a hazaiak küzdeni fognak a győzelemért, hiszen a play off az utóbbi idők javulása után célkeresztbe került, illetve a vendég Rangers egy kisebb “formai” hanyatláson megy keresztül és valami miatt a hátsó védelme sebezhető, ezért várjuk a hazai gólt, amelyre természetesen vélhetően érkezni fog a vendég találat is. Az egymás elleni eredmények szintén beszédesek és mi úgy gondoljuk, hogy ma ismét megszületik a gólváltás. A Celtic ellen is sikerült gólt rúgni, ma miért ne menne?!


Partick Thistle – Rangers (29069 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,90
(Ezt a tippet fele téttel ajánljuk megrakni!)

Mai napra ezzel a két tippel készültünk és ezzel zárjuk a negyedik “Elemezgető” rovatunkat! Eddig három megosztásunk volt ebből két alkalommal hibátlanul zártunk, ma reméljük, hogy fog érkezni a harmadik hibátlan nap is!

Köszönjük a figyelmet és reméljük, hogy ma ismét rengetegen velünk tartotok!

0
%d bloggers like this: