b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 2. rész

Az új sorozatunk a második részéhez ér, ahol kettő találkozót hozunk az olvasóinknak. Mindkét mérkőzésre nyomós érvekkel és statisztikákkal készültünk, amely találkozókon, ha nincs meglepetés , akkor behúzzuk hibátlanul a napot! De melyik mérkőzések lennének és mikre gondoltunk?!

Az első találkozón egy angol mérkőzést választottunk ki, amely egyben a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk tippje! A találkozó nem más, mint a Lincoln – Swindon találkozó. Mindkét csapat a play offba kerülésért küzd. Előbbi 48, utóbbi 50 pontot gyűjtött 29 mérkőzés alatt. A Lincoln hazai pályán az egyik legjobb a bajnokságban 15 hazai mérkőzésen 8 győzelem 5 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege, míg a Swindon jobban szeret idegenben pályára lépni, hiszen az összes csapat közül a vendégeknek van a legjobb statisztikája idegenben! 14 lejátszott mérkőzés alatt 10 győzelem és 4 vereség a csapat mérlege, ami remek teljesítménynek mondható. Gólokat tekintve:A Lincoln hazai pályán a legutóbbi tíz találkozóra leszűkítve mindig szerzett legalább egy gólt, viszont látható az is, hogy ezeken a meccseken 80%-ban gólt is kapott! Ahogy mondtuk is a Swindon idegenben nagyon jó, a legutóbbi tíz idegenbeli találkozóra leszűkítve a csapat minden alkalommal képes volt legalább egy gólt szerezni! De a tíz találkozóból 8 alkalommal 2, vagy több gólt rúgott az együttes! Ami érdekes lehet még,az a vendégek védelme , hiszen az egyik legrosszabb a bajnokságban és 29 találkozó alatt 40 kapott gólnál tart a csapat. Ezt kozmetikázza természetesen a lőtt gólok száma! A Swindon 45 gólt szerzett a bajnokságban!


Lincoln – Swindon – (35443 H)      Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)      odds:1,80
Mérkőzés kezdete:16:00     

A következő mérkőzésen egy török mérkőzésen gondoltuk úgy, hogy lesznek gólok. A találkozó a Fenerbahce – Genclerbirligi összecsapása lesz, ahol vélhetően a hazaiak behúzzák a győzelmet és az ezzel járó három pontot, viszont a vendégek utóbbi időben összeszedték magukat és elől a feljavult játékuknak köszönhetően sikerült több győzelmet is behúznia a csapatnak. A Fener egyértelmű célja a továbbiakban is, hogy megnyerjék a bajnokságot. Jelenleg a harmadik a csapat és a 5 ponttal van lemaradva az első pozíciót birtokló Basaksehir csapatától. A mai ellenfele viszont a feljavult teljesítménynek köszönhetően már elszakadni látszik a kiesőjelöltek közül, illetve a legutóbbi öt mérkőzésből levonva a Genclerbirligi a legjobb tíz közé tartozik formailag. A két fél közt természetesen mindenhogy óriási különbség van, hiszen amíg a Fenerbahce a török bajnokság aspiráns bajnokjelöltje, addig a vendégek igazából egy igazi alsóházi kis csapatnak számítanak, de a pályán ez sokszor nem számít. Mindkét csapatban vannak akik sérüléssel bajlódnak, viszont mindkét oldalon az utazó keretekben tartózkodnak a legeredményesebb góllövők. Természetesen kezdőcsapatokat sajnos még nem tudunk mondani, viszont várhatóan mindkét gárda a legjobb kezdő tizenegyét fogja a pályára küldeni. Egy szó, mint száz statisztikailag és az utóbbi mérkőzésekből láthatóan a vendégek gyönyörű javuláson mennek keresztül és ez ma befolyásolhatja a mérkőzést, akár a gólváltás is benne lehet a találkozóban, illetve megizzadhat a Fener hazai pályán. Összességében ami még látható, hogy mindkét oldalon megvannak a megfelelő emberek a gólszerzésre, viszont látható az is, hogy a védelmek sebezhetőek. Ezért mi úgy véljük, hogy török mérkőzéshez méltóan ma megtörténhet a gólváltás is, de akár egy Fener gála is kialakulhat, ezért a gólokra tettük le végül a voksunkat. Ami még érdekes információ lehet, hogy ha megnézzük az Under/Over eredményeket, a Fener eddig 9 mérkőzést játszott le hazai pályán ebből 8 alkalommal 2,5 over eredmény született, míg egyszer “csak” két gól született. Így várhatóan ma is fognak potyogni a gólok, hazai gólokban biztosak vagyunk, viszont a vendégekben is bőven benne lehet a mai találkozón a gól és ha megnézzük a Fener hazai statisztikáját, akkor láthatjuk, hogy a sok lőtt gól mellé, ami pontosítva 24 találatot jelent 14 kapott gól párosul! Ami 9 mérkőzés alatt igen beszédes statisztikai információnak számít!


Fenerbahce – Genclerbirligi  (27746 V)    Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)   odds:1,85
Mérkőzés kezdete:17:00

A mai napra tehát két tippel készültünk, amelyet bő indoklásokkal és statisztikai mutatók segítségével hoztunk meg. Mindkét találkozón várhatóak lesznek a gólok és ha nincsenek óriási meglepetések, akkor ma szép eredménnyel zárhatjuk a napot! Ezzel a mai “Elemezgető” rovat lezárul és reméljük, hogy sokan velünk tartotok! Mindkét tipp a prémium tippadásunk részét képzi!

Köszönjük a figyelmet és bizalmat,

Sok sikert kívánunk!

0
%d bloggers like this: