b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 2. rész összefoglaló

A mai “Elemezgető” rovatunk a második részéhez ért, ahol két mérkőzést osztottunk meg az olvasóinkkal és követőinkkel. Mindkét tipp szerepelt a prémium tippadásunkban az egyik mérkőzés a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk tippje, míg a második találkozó a “Nagy szorzós” csomag tippjei közé sorolható.

A két találkozó a számításaink szerint alakult és ahogy vártuk is, nem történt szerencsére óriási meglepetés a pályákon. A Swindon kiállítás ellenére is szépen uralta a mérkőzést és már az első félidőben megtörtént az általunk vállalt opció, míg a török találkozón érkezett az általunk várt vendég gól, amelyre természetesen érkezett a gyors válasz is és így ezzel a 2,5 over opció most is megszületett a Fener hazai bajnokiján!

Elemezgető 2. rész tippjei a következőek voltak:
⚽Lincoln – Swindon (2-2)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

⚽Fenerbahce – Genclerbirligi (2-2)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,85

Ezzel tehát az elemzéseink és a ma megosztott tippjeink helyt álltak, illetve nyereségesen zártak! Aki velünk tartott és rakta a megosztott ingyenes tippeket az szép profitot termelt. Összesen 548 személy tekintette meg 16:00-ig a posztunkat, ekkor kezdődött az angol találkozó. Ismét sikerült sokaknak segíteni.

Gratulálunk mindenkinek és zárószóként pedig, holnap ismét érkezünk!

 

0
%d bloggers like this: